>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
1.68 w tenisie to nie jest sensowny kurs
Jeśli kolega ocenił, że kurs powinien być niższy (a rynek właśnie weryfikuje, że miał racje) to zdecydowanie był to sensowny kurs. I nie ma tu znaczenia czy chodzi o tenis, piłkę nożną, krykiet, walki kogutów czy lige niepełnosprawnych siatkówki Wietnamu.

staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
Sansowicz vs Kasatkina @ 2,06 Pinnacle

Iga Świątek vs Danilovic @ 2,50 bet365
Czemu tak?
Kasatkina od kontuzji to już nie ta sama zawodniczka tymbardziej z Białorusinka. Dla mnie Sasnowich w zależności od rozstawienia w drabince robi 1/16 AO Iga tez to powinna zabrać.
Pisał ktoś o graniu na Uchide kurs 1.85 wiec i ja spróbuję.
Uchyiame
Ja zagrałem na Uchide po 1.95 start za chwile

adrian715 221,9K

adrian715

Użytkownik
Zamiast grać odrazu to czekałem i teraz już sam nie wiem czy pchać się w ten over Startu 1,57 trochę mało... A jeszcze z 7 minut temu wisiał po ponad 1,7 :p

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Czemu tak?
Kasatkina od kontuzji to już nie ta sama zawodniczka tymbardziej z Białorusinka. Dla mnie Sasnowich w zależności od rozstawienia w drabince robi 1/16 AO Iga tez to powinna zabrać.
Pisał ktoś o graniu na Uchide kurs 1.85 wiec i ja spróbuję.
Uchyiame
Ja zagrałem na Uchide po 1.95 start za chwile
No właśnie czuję bardziej Millota, ale sensownych arg to ja tam nie widzę :p

gazowana-smietana 1,6K

gazowana-smietana

Użytkownik
Czemu tak?
Po prostu tak próbuję, przeceniają Igę w tym spotkaniu. Rosjanka to również bardzo utalentowana (piękna) zawodniczka. Zasmakowała zwycięstwa turnieju WTA i to w debiucie. Motywacji nie braknie żadnej z nich, Olga ma lepsze podanie od Igi i tutaj mnie jakiś tb nie zdziwi, Iga świetny forhend, Rosjanka również ma bardzo groźny ten leworęczny forhend, tak jak mówię, żadnej motywacji nie zabraknie, obie bardzo utalentowane, ostatnio lepiej gra Iga, ale nie oszukujmy się, że to żadna topka nie była, póki co oczywiście. Moim zdaniem może być różnie i ciężko mi określić, daję 50/50 a więc gram zdecydowanie wyższy kurs co jest zrozumiałe.
Daria po kontuzji, fakt ale liczę, że postawi ścianę bo tego się nie zapomina, przegrała z zawodniczką kilka klas niżej, ale rozruch i trochę gry było w tym sezonie bo spotkanie trwało ponad 3 godziny. Umiejętnościami przewyższa Białorusinkę, która pewno sporo się nabiega bo nie jednego dropsa jej Rosjanka zagra, oj nie jednego.
Po za tym Tomek Berdych udowodnił, że powrót po kontuzji to nic strasznego i to jeszcze po jakiej. Próbuję Darię.

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Millot to Francuz ????
Ale ja nic nie pisałem odnośnie narodowości :p arg = argumentów w tym wypadku ????
Co do Danilović to zdecydowanie jest value, ale nie czuję tego i może tak być, że Iga wygra. Olga przegrała z tragiczną Hradecką, to mnie odrzuca

staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
Ale ja nic nie pisałem odnośnie narodowości :p arg = argumentów w tym wypadku ????
Co do Danilović to zdecydowanie jest value, ale nie czuję tego i może tak być, że Iga wygra. Olga przegrała z tragiczną Hradecką, to mnie odrzuca
Spox z tym arg hradecka mocno tez lej na serwisie poza tym to jest na ta chwile typowa deblistka której jak siedzi strzal to i Venus by ograła ???? . pewne ze Rosjanka lepsza technicznie od bialorusinki ale jak męczyła się na clayu mimo wszystko przed kontuzja to hard może być dla niej za szybki.
Bardziej over w tamtym meczu ze wskazaniem na bialorusinke a Iga wezmie może i 2-0
Jak laska nie podlapala formy to po co się w to pchać jest tyle innych meczy. Tym bardziej przed AO ostrzegam przed graniem w jej stronę. Zw

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom