Czemu tak?
Kasatkina od kontuzji to już nie ta sama zawodniczka tymbardziej z Białorusinka. Dla mnie Sasnowich w zależności od rozstawienia w drabince robi 1/16 AO Iga tez to powinna zabrać.
Po prostu tak próbuję, przeceniają Igę w tym spotkaniu. Rosjanka to również bardzo utalentowana (piękna) zawodniczka. Zasmakowała zwycięstwa turnieju
WTA i to w debiucie. Motywacji nie braknie żadnej z nich, Olga ma lepsze podanie od Igi i tutaj mnie jakiś tb nie zdziwi, Iga świetny forhend, Rosjanka również ma bardzo groźny ten leworęczny forhend, tak jak mówię, żadnej motywacji nie zabraknie, obie bardzo utalentowane, ostatnio lepiej gra Iga, ale nie oszukujmy się, że to żadna topka nie była, póki co oczywiście. Moim zdaniem może być różnie i ciężko mi określić, daję 50/50 a więc gram zdecydowanie wyższy kurs co jest zrozumiałe.
Daria po kontuzji, fakt ale liczę, że postawi ścianę bo tego się nie zapomina, przegrała z zawodniczką kilka klas niżej, ale rozruch i trochę gry było w tym sezonie bo spotkanie trwało ponad 3 godziny. Umiejętnościami przewyższa Białorusinkę, która pewno sporo się nabiega bo nie jednego dropsa jej Rosjanka zagra, oj nie jednego.
Po za tym Tomek Berdych udowodnił, że powrót po kontuzji to nic strasznego i to jeszcze po jakiej. Próbuję Darię.