>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
psychol32 501,5K

psychol32

Użytkownik
W sts zagrałem grubo ligę indyjską handi -4 po kursie 7.50 i jak zwykle w takim przypadku stracili kontakt z dostawcą a po 30 minutach było już 5:0

K 0

kropson1988

Gość
Nie wiem czy to cos oznacza czy tez nie ale w Korei Kal Jumbos - Woori od wczoraj zauwazylem niewielka ale jednak zmiane kursow . Na poczaku widzialem na Kal na mecz ich win po 1,3-1,4 bodajze , a juz dzisiaj 1,61 . Oczywiscie ogladam to spotkanie i poki co Kale 8:4 w pierwszym secie wygrywaja i normalnie tez bym wszedl w ich win i inne zaklady na nich ale cos czuje , ze tu moze byc grubo zwalkowane takze bede sie przygladal .

K 0

kropson1988

Gość
Hahahaha Kal z 14:8 przegrywaja seta . Wlasnie o tym pisalem , ze az mnie to zdziwilo te wzrosty kursow . No to juz mozna powiedziec , ze mamy odpowiedz . Wiec trzeba ladowac w Woori raczej .
Mecz Woori @1.6 , drugi set @2.05 Betsafe. Oczywiscie dwa ich poprzednie mecze konczyly sie 3:2 dla kazdej ze stron no i jakies 5 ostatnich spotkan to wygrana na przemian raz ci raz ci , a ze ostatnio Kale wzieli swiec takim tropem ide ;p .
ma ktos dobra strone ze streamami?
videostream.dn.ua nie smiga
Bedzie pasowac?
http://www.fromhot.com/

staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
narazie cos n
Hahahaha Kal z 14:8 przegrywaja seta . Wlasnie o tym pisalem , ze az mnie to zdziwilo te wzrosty kursow . No to juz mozna powiedziec , ze mamy odpowiedz . Wiec trzeba ladowac w Woori raczej .
Mecz Woori @1.6 , drugi set @2.05 Betsafe. Oczywiscie dwa ich poprzednie mecze konczyly sie 3:2 dla kazdej ze stron no i jakies 5 ostatnich spotkan to wygrana na przemian raz ci raz ci , a ze ostatnio Kale wzieli swiec takim tropem ide ;p .
Bedzie pasowac?
http://www.fromhot.com/
narazie nie kobza zaktualizuje flasha i dam znac
Cibulkova 2 set 2.00 przy 0-1 15-40
taa ⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom