>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Tsurenkoa nie lubi grać z zawodniczkami mocno bijacymi lepiej było zabrać Karolinę na mecz a kursy podobne.
Zapamiętam ;) nie gram WTA i rzadko oglądam, ale Tsurenko chyba jest w gazie, a tenis Pliski mnie nigdy nie przekonywał, zobaczymy rano, niech wygra 2-1 i obydwaj będziemy mieli rację. Zawijam pozdro

staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
Kontaveit może i preferuje agresywny styl gry mimo wszystko daleko jej do tego co by ją określić jako silna i mocna. Agresja nie zawsze chodzi w parze z siłą.
Typy jak na tacy jak nie wejdą wtedy będę się tłumaczył.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Kontaveit może i preferuje agresywny styl gry mimo wszystko daleko jej do tego co by ją określić jako silna i mocna. Agresja nie zawsze chodzi w parze z siłą.
Typy jak na tacy jak nie wejdą wtedy będę się tłumaczył.
Jeżeli dla Ciebie Osaka nie gra siłowego tenisa to za dużo nie pogadamy. Szybkością serwisu może się równać z serena. Wystarczy obejrzeć finał US Open i zobaczyć jaka siła uderzeń dysponuje. Co do pliskovej twierdzisz że to najmocniej grająca europejka. Dla mnie porównywalny albo i mocniejszy tenis gra Goerges Kvitova czy Sabalenka Ale każdy ma swoje zdanie.
Żeby nie było ja nie neguje typu że Karolina wygra tylko nie zgadzam się że stwierdzeniem że Tsurenko nie potrafi grać z zawodniczkami grającym mocno bo już takie dwie ograła.
Od siebie polecam ako które wrzuciłem do tematu
https://forum.bukmacherskie.com/threads/liczy-sie-tylko-zysk.154845/

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Czy w WH można zagrać karny na żywo? Nigdzie nie mogę znaleźć czy tylko przedmeczowe?
Zaraz po rozpoczęciu spotkania opcja ginie - czyli pre.
Btts w 2 minuty...
Werdykt jury brzmi: &quot;co tu się odjeba*o&quot;? ????
Ale kursiowo przeszło obok nosa. Trudno

staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
Jeżeli dla Ciebie Osaka nie gra siłowego tenisa to za dużo nie pogadamy. Szybkością serwisu może się równać z serena. Wystarczy obejrzeć finał US Open i zobaczyć jaka siła uderzeń dysponuje. Co do pliskovej twierdzisz że to najmocniej grająca europejka. Dla mnie porównywalny albo i mocniejszy tenis gra Goerges Kvitova czy Sabalenka Ale każdy ma swoje zdanie.
Żeby nie było ja nie neguje typu że Karolina wygra tylko nie zgadzam się że stwierdzeniem że Tsurenko nie potrafi grać z zawodniczkami grającym mocno bo już takie dwie ograła.
Od siebie polecam ako które wrzuciłem do tematu
https://forum.bukmacherskie.com/threads/liczy-sie-tylko-zysk.154845/
Wybacz gościu po browar byłem zaraz ci odpisze
Wybacz gościu po browar byłem zaraz ci odpisze
Wchodzą na tapetę mecze które odstawiłem jutro Ci odpisze w tym temacie
Kogo chcesz porównywać do Pliskovej Sabalenka to jest młoda strzała z mocnym serwisem i słaba głową Osaka? Nie kompromituj sie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom