Na pewno sporo zależy od wyniku. Jak Huesca będzie przegrywać to pewnie i rożne będą nabijać. Ale też na odwrót. Jak dla mnie kurs przesadzony.Może dlatego że w ostatnich 2 meczach u siebie gospodarze nabijali 11 i 13, z czego 11 królewskim.
Bnei Sakhnin FC - Beitar Jerusalem over 1,5 2,80
OTTAWA SENATORS - MINNESOTA WILD 1 3.20
Hahaha Ty tak poważnie? Jaki on ma talent w wieku 25 lat pierwszy finał challengera? W dotychczasowej karierze raptem 2 czy 3 ćwierćfinały zrobił. Panie daj Pan spokój.Nie ma co tak faworyzowac Girona bo gdyby był regularny to ze swoim talentem dawno byłby w top 20 a ze nie jest o czymś to świadczy. Lubię oglądać jego tenis ale bez przesady.
Dodam jeszcze tak tylko hala jest jego mocna strona ale to tylko moje zdanie
Napisz mi kiedy w jakim wieku Radwańska osiągnęła poziom proHahaha Ty tak poważnie? Jaki on ma talent w wieku 25 lat pierwszy finał challengera? W dotychczasowej karierze raptem 2 czy 3 ćwierćfinały zrobił. Panie daj Pan spokój.
Ośmieszasz się swoimi wywodami widzisz ja niczego nie musiałem wertowac w przeciwieństwie do ciebie a o tenisie masz takie pojęcie jak ja o twoich śmiesznych ligach które grasz
Huesca strzeli @ 2.02
To nie mozliwe zeby Betis grał takie dno,strzelal gola a Huesca lepsza w tym meczu i nic nie strzeliła.