>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
piotrex007 121,7K

piotrex007

Użytkownik
Tsonga - Medvedev
Typ: Medvedev win
Kurs: 2,41 w Betsson
Kurs przesadzony, tylko jedno przełamanie, a i Francuz w pierwszym gemie już wychodził z 0:40.

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
kosz Tajlandia Air Force 3.20 ✅
Co to za wal? Linijka wyjsciowa +10, do przerwy przegrywaja 13, a linijka +4,5?
Na początku meczu gdy przegrywali 2-10 kurs wzrósł do prawie 10 i grube pieniądze poszły na nich co spowodowało spadki kursów (linii) W koszu często takie sytuacje mają miejsce. np kurs pre 3.50 a w przerwie 2.00 mimo że drużyna przegrywa 5 punktami

K 0

kropson1988

Gość
Oj Medvedev miales 40:0 na zlamanie i serwowanie na seta to zmasciles , ze szok . Oby sie nie zemscilo .

piotrex007 121,7K

piotrex007

Użytkownik
Karlovic - Anderson
Typ: over 12,5 w pierwszym secie
Kurs: 1,72 w Betsson
Niby oczywisty typ patrząc kto z kim gra, obawiam się, że zbyt oczywisty, ale kurs godny, więc gram ;)

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Tsonga wygra seta @ 1,65
Karlovic - Anderson
Typ: over 12,5 w pierwszym secie
Kurs: 1,72 w Betsson
Niby oczywisty typ patrząc kto z kim gra, obawiam się, że zbyt oczywisty, ale kurs godny, więc gram ;)
A ja myślę, że Anderson go połamie.
Gram dokładnie odwrotnie.
under 12,5 gema w 1 secie @ 2,00

K 0

kropson1988

Gość
Uff Medvedev set ale dzieki pomocy Tsongi , a powinien to wziasc jeszcze przed tb . Mysle , że drugi powinien pojsc latwiej .
Kevin Anderson DW 2:0 @1,78 Betsafe.
Sprobuje jeszcze bardzo delikatnie under 7,5 gema w drugim secie u Medvedeva @2,76 Betsafe.

mnyszu 95

mnyszu

Użytkownik
z tym Andersonem i 2-0 to bym uważał, pewnie będą taje a tam pewnie wygra ten który wiecej asów walnie na moje oko.

adrian715 230K

adrian715

Użytkownik
Szybkie pytanko odnośnie kwalifikacji do Mistrzostw Europy w siatkę,szukałem informacji odnośnie osłabień w obu drużynach ok znalazłem pewne braki,które nie wskazują aż tak wyraźnego faworyta w drużynie Słowacji. W 1-szym meczu Czarnogórcy wygrali 3-0,3,10 na win ciekawe,ciekawe... Ktoś ma jakieś spostrzeżenia?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom