>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
Ta &quot;nagła 2 tygodniowa &quot; jest Smude warta
Smuda był dobrym trenerem ale w Widzewie i Wiśle w momencie gdy na ta chwile miał najlepszych reprezentantów kraju w drużynie.
Otarły się ploty ze okres przygotowawczy u smudy to jak rabanie drewna na lagrach

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
Eisenbichler - Koudelka
Koudelka
@2,25
Forbet
Koudi traci do Markusa 4,6 pkt po pierwszej serii, ale Markus oddał skok w bardzo dobrych warunkach, najlepszy ze swoich prób na tej skoczni, miał odjęte 17 punktów za wiatr pod narty.
Koudelka za to najsłabszy ze swoich prób, moim zdaniem w drugiej serii będzie inaczej. ????
✅✅✅
Hapoel Kfar Saba - Hapoel Bnei Lod Rakevet
Gospodarze over 1.5 gola
@2,63
43&#39; 0:1
⛔

Otrzymane punkty reputacji: +7
zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Smuda był dobrym trenerem ale w Widzewie i Wiśle w momencie gdy na ta chwile miał najlepszych reprezentantów kraju w drużynie.
Otarły się ploty ze okres przygotowawczy u smudy to jak rabanie drewna na lagrach
Smude warta = ch....warta. żeby nie było życzę sukcesów w graniu typów z giełdy. Ja nie gram typów kogoś. Jedynie mogę się sugerować jak dziś gdzie miałem Tsonge po kursie over 2 i widziałem że 1 czy 2 typerow stąd to grało. Kwestia druga to też należy wiedzieć kto ma typy na poziomie A nie na pałę się sugerować.

staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
Nie wykorzystują 15-40 i 1-1
Smude warta = ch....warta. żeby nie było życzę sukcesów w graniu typów z giełdy. Ja nie gram typów kogoś. Jedynie mogę się sugerować jak dziś gdzie miałem Tsonge po kursie over 2 i widziałem że 1 czy 2 typerow stąd to grało. Kwestia druga to też należy wiedzieć kto ma typy na poziomie A nie na pałę się sugerować.
Giełda się nie sugeruje piłki nie gram

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom