gazowana-smietana
Użytkownik
Darcis 1 set @ 2.15
PobieramDarcis - Karlovic poniżej10.5 gema 2 set @ 1.91
Smuda był dobrym trenerem ale w Widzewie i Wiśle w momencie gdy na ta chwile miał najlepszych reprezentantów kraju w drużynie.Ta "nagła 2 tygodniowa " jest Smude warta
Eisenbichler - Koudelka
Koudelka
@2,25
Forbet
Koudi traci do Markusa 4,6 pkt po pierwszej serii, ale Markus oddał skok w bardzo dobrych warunkach, najlepszy ze swoich prób na tej skoczni, miał odjęte 17 punktów za wiatr pod narty.
Koudelka za to najsłabszy ze swoich prób, moim zdaniem w drugiej serii będzie inaczej. ????
Hapoel Kfar Saba - Hapoel Bnei Lod Rakevet
Gospodarze over 1.5 gola
@2,63
43' 0:1
Smude warta = ch....warta. żeby nie było życzę sukcesów w graniu typów z giełdy. Ja nie gram typów kogoś. Jedynie mogę się sugerować jak dziś gdzie miałem Tsonge po kursie over 2 i widziałem że 1 czy 2 typerow stąd to grało. Kwestia druga to też należy wiedzieć kto ma typy na poziomie A nie na pałę się sugerować.Smuda był dobrym trenerem ale w Widzewie i Wiśle w momencie gdy na ta chwile miał najlepszych reprezentantów kraju w drużynie.
Otarły się ploty ze okres przygotowawczy u smudy to jak rabanie drewna na lagrach
Giełda się nie sugeruje piłki nie gramSmude warta = ch....warta. żeby nie było życzę sukcesów w graniu typów z giełdy. Ja nie gram typów kogoś. Jedynie mogę się sugerować jak dziś gdzie miałem Tsonge po kursie over 2 i widziałem że 1 czy 2 typerow stąd to grało. Kwestia druga to też należy wiedzieć kto ma typy na poziomie A nie na pałę się sugerować.
ehhhJak dla mnie to za szybko skreslacie Karlovicia. Dobrze wygląda szczególnie na początku sezonu. Im dalej tym napewno będzie trudniej, ale narazie to:
Ivo 2:0 2,55
...Darcis - Karlovic poniżej10.5 gema 2 set @ 1.91