uzytkownik-120277
Użytkownik
Czy jest ktoś w stanie mi powiedzieć o jakim rynku mówi larkspur , ponieważ prywatnie nie mogłem się dowiedzieć. Jakby co najmniej to był klucz do skarbca
Nie wiem z którego kolega larkspur korzysta, ale sprawdź sobie i poczytaj np o:Czy jest ktoś w stanie mi powiedzieć o jakim rynku mówi larkspur , ponieważ prywatnie nie mogłem się dowiedzieć. Jakby co najmniej to był klucz do skarbca
Zbyt skomplikowane i tak będzie dla niektórych... Najlepiej wszystko na tacy podać... Rozpisz... Rozrysuj... IQ?Na matchbooka wchodzisz bez problemu , Betfair z Polski nie działa musisz przez VPN
link do matchbooka https://www.matchbook.com/events/live-betting
chodzi o strony działające na zasadzie giełd (dokładnie tak jak działaja GPW i reszta ) gdzie widzisz ile hajsu i na co ludzie stawiaja ,potem granie zgodne z trendami
ps: Byłem pewny, że od czasu meczu Davidenki w Sopocie każdy Polak wie co to giełda ???? )))
a tu 10 lat minęło i widać nowe pokolenie zapomniało jak Davidenko przegrywał bodaj z Vassalo Arguelo a tam szło na niego 7 milionów funtów ????
W tym jednak meczu udowodniono , ze hajs stawiał przez powiązane ze sobą konta ...brat Davidenki (on sam zaliczył dyskwalifikację na jakiś czas o ile dobrze pamiętam ) . Wtedy zakłady dotyczące tego meczu zostały anulowane . Ale od tego czasu giełdy roziwnęły się - dziś firm jest juz kilka a Larkspur dobrze po nich buszuje i dziś gra zgodnie z trendami dała fajny profit ????
At all
DelHAHAHAH BOOOOOOOMMMM
ponad 200 000 bylo juz w grze glownie w over to szlo !!! ????
dzis piekny dzien na forum ze skutecznoscia !!
U ruska masz linie na Blake 28,5 a w SB masz na niego 33,5 - śliczny potężny middle wychodzi , który dodatkowo będziesz mógł kontrolować ????Ktos cos na nba?
Widzisz jak niedobrze się ograniczać ???? Blake 29 czyli ryzykując 200 plnów (350 jeśli posiadasz tylko 1 konto w 1xb) straty ....wyszło 1620 zarobku ...bo middle siadł idealnie ????Nie gram u ruskich
Mam w meczu sacramento u 117 polowa