cosmograf
Użytkownik
Też mam over 2.5 w tym meczu w AKO, więc trzymamy kciuki ????Na godzine 13:00 z Premier League proponuje over 2,5 @1,81 i Chelsea win @1,8 w Betsafe.
Też mam over 2.5 w tym meczu w AKO, więc trzymamy kciuki ????Na godzine 13:00 z Premier League proponuje over 2,5 @1,81 i Chelsea win @1,8 w Betsafe.
https://sport.tvp.pl/40410826/rewolucyjne-zmiany-w-tenisie-skrocone-mecze-i-rankingiChallengery w tenisie będą w jakiejś nowej formule w tym sezonie? Patrzę od jutra ruszają trzy turnieje i we wszystkich jedna runda więcej niż dotychczas (od 1/32, z tym że szesnastu rozstawionych ma wolny los) i praktycznie bez kwalifikacji (tylko jedna runda i 4 zawodników).
Zamykam z minimalnym zyskiem, śmierdzi mi ten mecz, szczególnie te serwisy Białorusina bez przygotowania w połowę sieciGerasimov @3 można spróbować, Myneni w przerwie setowej miał wizytę lekarza(coś z barkiem)
oczywiście tam gdzie krecz to win
Nie zawsze. Kilka razy bylem świadkiem jak pokazywali, że jest wielka szansa na gola, a gol nie ni ma ????Co to było w Australii, że na flashscore pokazywało mi, że jest wielka szansa, a zawsze wtedy już pada gol? ????
Ale rzadko bardzo ???? Tak 95/5 ????Nie zawsze. Kilka razy bylem świadkiem jak pokazywali, że jest wielka szansa na gola, a gol nie ni ma ????
Teraz widzę, że słusznie zamknąłem chociaż pod koniec 3 seta kurs na Białorusina przy jego prowadzeniu był @1,2Zamykam z minimalnym zyskiem, śmierdzi mi ten mecz, szczególnie te serwisy Białorusina bez przygotowania w połowę sieci