gazowana-smietana
Użytkownik
DW 2:1 na Anfield @ 15,00
Grosicki na mega kacu dziś grał :cwl:
Grosicki na mega kacu dziś grał :cwl:
W sobotę to raczej nie trafi. Skoro zrobił przelew w piątek to kasa będzie dopiero w poniedziałek i wówczas Wisła potwierdzi o ile to jest prawdawisla nie potwierdzila tego a nawet zaprzeczyla o rzekomym przelewie wyglada mi to na fake news:]https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/796538/nieoficjalnie-obiecane-pieniadze-trafily-na-konto-wisly-krakow
Nie wiem jaka taktykę chce obrać Emery składem który wychodzi w podstawowej jedenastce Arsenalu, ale nie pozostaje nic innego jak grać handi - 1 na Liverpool @1.9.
zgadza sie jesli zrobil przelew w piatek to bedzie w poniedzialek, szkopul polegal na tym ze wedle umowy przelew mial byc do piatku w przeciwnym razie umowa miala byc uniewazniona, ciezko sie polapacW sobotę to raczej nie trafi. Skoro zrobił przelew w piątek to kasa będzie dopiero w poniedziałek i wówczas Wisła potwierdzi o ile to jest prawda
Jaka była umowa to tak naprawdę nie wiemy. Wszystko co do tej pory było mowione, pisane to tylko domysły, wymysły dziennikarzy. Poczekajmy do poniedzialkuzgadza sie jesli zrobil przelew w piatek to bedzie w poniedzialek, szkopul polegal na tym ze wedle umowy przelew mial byc do piatku w przeciwnym razie umowa miala byc uniewazniona, ciezko sie polapac
Wow, nie sadziłem ze do przerwy juz pyknieLiverpool ponad 2.5 @2.1 i ponad 3.5 @4
Ja mam Kolasiniaca i już dawno powinien dostać ale zoltodziub nie wyciąga kartek. ????Liverpool - Arsenal
over 3.5 ŻK @2.25
Spróbuję delikatnie.
Liverpool - Arsenal
BTS i over 2.5 @1.84
Liverpool - Arsenal
over 10,5 RR @1.84
Do zobaczenia przy kasie (obym nie żałował tych słów ???? )
Liverpool - Arsenal
over 3.5 ŻK @2.25
Spróbuję delikatnie.
5-1Nie wiem jaka taktykę chce obrać Emery składem który wychodzi w podstawowej jedenastce Arsenalu, ale nie pozostaje nic innego jak grać handi - 1 na Liverpool @1.9.
yhy Garbarnia , ok, niech bedzie...do czasu to wszystko ????Z tego co wiem to to własnie tak jest. Dwa w ekstraklasie i jeden w 1 lidze
Cos mi mòwi że teraz Mediolanie będzie sporo "żòłtek"
Na te kartki dałem się złowić jak młody pelikan.
Tak, ja tam pograłem over 4.5 ŻK przed sekundą, SPAL gra ostro a mam wrażenie, że się postawią Milanowi.Cos mi mòwi że teraz Mediolanie będzie sporo "żòłtek"
Pewnie jeszcze tą runde, ale poczekajmyyhy Garbarnia , ok, niech bedzie...do czasu to wszystko ????
ja tam im kibicuję, niech grają o najwyzsze cele.Pewnie jeszcze tą runde, ale poczekajmy
pograłem i ja. widze niezle pokartkowal w ostatnim meczu inter-napoli ????Tak, ja tam pograłem over 4.5 ŻK przed sekundą, SPAL gra ostro a mam wrażenie, że się postawią Milanowi.