>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
K 0

kropson1988

Gość
Przyglądam sie Korei w siatkowke Samsung Blue Fangs z KEPCO . Jest 2:0 w setach dla Samsungów i teoretycznie KEPCO powinno to przegrac ( bilans w lidze 14 meczy , 0-z , 14-p ) i widze odszedl chyba od nich ten bialy koks Felipe bodajze bo juz kilka meczy graja same kitajce ale nowlasnie kiedys tez musza wygrac bo nie wierze by nie wygrali chociazby meczu . Aczkolwiek bardziej sie czaje tu na seta bylo 11:9 dla nich ale widze juz 11:12 takze to chyba jeszcze nie ten dzien ale jak cos bede najwyzej na szybko wrzucal .

K 0

kropson1988

Gość
A co bedzie KEPCO set trzeci przy 16:15 @2,04 w Betsafe.
22:19 dociagnac to !!
A co bedzie KEPCO set trzeci przy 16:15 @2,04 w Betsafe.
22:19 dociagnac to !!
No i super mamy to ✅ . Kolega wyzej nawet po fajniejszym kursie podał . Ostatnio mam naprawde fajna czutke z siatkowki szczegolnie Polska PlusLiga ale tutaj cos tez mi mowi , że moze byc niezly waleczek nie wiem dlaczego ale tak czuje . Trzeba sie przygladac .

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
xxxl Dzięki.
Wszelkie to śmieszne uwagi zachowaj dla siebie ;) Przygłupem nie jestem a przygodę z bukmacherką zacząłem 11 lat temu,więc daruj sobie te docinki. Od tego chyba jest forum,żeby sobie pomagać ;)
pomaganie pomaganiem ale odpalić guugla i wpisać chociażby &quot;nba score&quot; to na poziomie podstawówki
tak samo jak ludzie co pytają o streamy...

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Alternate Attax -3,5 @ 1.91
2 mapa, wątpie, żeby po 14-0 na swojej mapie chciało im się coś ugrać na trejnie przeciwnika

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom