>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
⚽ FC Tambow - Armavir
FC Tambow over 1.5 @2.66
Tambow lider tabeli, Armavir błąka się na końcu. Gospodarze mocni u siebie, w H2H wygrali z gośćmi na wyjeździe. Prowadzą grę lecz dostali bramkę przed przerwą. Zakładam, że wykażą chęci by wygrać spotkanie, kurs zachęca. Stawka spokojna, ponieważ to Rosja ;)

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Marach O / Pavic M @4.30 forbet⛔
warto spróbować za drobne, bardzo close mecz
e: tylko napisałem i przełamanie ;_; do pobrania za 11, ale wydaje mi się, że nie wypuszczą meczu

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Ciekawe, ze w tym Masters w Londynie na 13 spotkań rozegranych tylko raz był over 2,5 seta.
12 spotkań skonczonych po 2:0.
Sock/Bryan wygrają ten turniej. Szukam na to kursu. Oni mają top formę.

B 110,2K

byle-na-plus

Użytkownik
⚽ FC Tambow - Armavir
FC Tambow over 1.5 @2.66
Tambow lider tabeli, Armavir błąka się na końcu. Gospodarze mocni u siebie, w H2H wygrali z gośćmi na wyjeździe. Prowadzą grę lecz dostali bramkę przed przerwą. Zakładam, że wykażą chęci by wygrać spotkanie, kurs zachęca. Stawka spokojna, ponieważ to Rosja ;)
o twojego overka będzie trudno, ake ja spróbuje Tambow gol po 2,10

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
⚽ FC Tambow - Armavir
FC Tambow over 1.5 @2.66
⛔ głową w mur, lider nie strzela a nawet przegrywa, nie zawsze się udaje, a miałem ten mecz w obserwowanych od wczoraj i się zawiodłem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom