>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Pytanie małe mam. Zawsze korzystam z wpłat jak i wypłat za pomocą trustly. Kwoty około 500/1000 I nagle wczoraj przy próbie wpłaty informacja &quot;Całkowita kwota transakcji przekracza dozwolony limit przelewu&quot; nie zależnie od buka to samo. O co może chodzić?

madridista91 166

madridista91

Użytkownik
Pytanie małe mam. Zawsze korzystam z wpłat jak i wypłat za pomocą trustly. Kwoty około 500/1000 I nagle wczoraj przy próbie wpłaty informacja &quot;Całkowita kwota transakcji przekracza dozwolony limit przelewu&quot; nie zależnie od buka to samo. O co może chodzić?
4k czy 5k jest limit wpłat na dobę bodajże przez trustly.

O 4,6K

oth

Użytkownik
Też tak miałem kilka razy, pewnie robiłeś wypłatę dzień dwa wstecz. Następnego dnia roboczego będziesz juz mógł.

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Ja tak mam od około 3-4 miesięcy i nic. Prze Trustly kompletnie nic nie wpłace, nigdzie. A wypłatę jak zrobie rano do 12 to mam tego samego dnia nawet w BAH. Nie mam pojecia w czym problem.
DAWAĆ JW

marek611 Mam taką nadzieję, bo mi leży trochę $$

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Pany, wiem, że ten dział czyta mnóstwo osób, dlatego spytam tutaj. Obstawia dzisiaj ktoś walki bokserskie?
Szpilka - Wach
Głowacki - Vłasow
Brakuję trochę mi opini innych użytkowników. Chciałem walić grubo w Wacha, ale jakoś ważenie i jego wypowiedzi ostatnie mnie nie przekonały. Te piperzenie o pójściu na rosól z Szpilką w niedziele? WTF??

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Jelgava -9.5 @ 3.20
Jelgava 21+ @ 7.00

U siebie niedawno wygrali z nimi 77-60
Juniorska druzyna Ventspilsu bez swojego podstawowego PG dzisiaj.

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Persepolis - Kashima Antlers, Both team to score, @2.40, lvbet 0:0 w 20 minucie
Mecz rewanżowy (finałowy). Pierwszy zakończył się wynikiem 2:0 dla Kashimy natomiast nie bez problemów.
GL

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom