L
45K
lubuszanin
Użytkownik
Tylko 1:1 po karnym:facepalm::facepalm:
Tylko 1:1 po karnym:facepalm::facepalm:
4k czy 5k jest limit wpłat na dobę bodajże przez trustly.Pytanie małe mam. Zawsze korzystam z wpłat jak i wypłat za pomocą trustly. Kwoty około 500/1000 I nagle wczoraj przy próbie wpłaty informacja "Całkowita kwota transakcji przekracza dozwolony limit przelewu" nie zależnie od buka to samo. O co może chodzić?
Też tak miałem kilka razy, pewnie robiłeś wypłatę dzień dwa wstecz. Następnego dnia roboczego będziesz juz mógł.Pytanie małe mam. Zawsze korzystam z wpłat jak i wypłat za pomocą trustly. Kwoty około 500/1000 I nagle wczoraj przy próbie wpłaty informacja "Całkowita kwota transakcji przekracza dozwolony limit przelewu" nie zależnie od buka to samo. O co może chodzić?
Jeżeli na dobę to na pewno nie przekroczylem4k czy 5k jest limit wpłat na dobę bodajże przez trustly.
Nigdy tyle nie wpłacalem a też tak miałem, więc to nie ten limit4k czy 5k jest limit wpłat na dobę bodajże przez trustly.
To widocznie coś innego kay:Nigdy tyle nie wpłacalem a też tak miałem, więc to nie ten limit
spokojnie wygraBardzo mocno się zdziwię jak JW wygra to 3:0. Wręcz w to nie wierzę
Jastrzębski - Trefl Gdańsk
Typ: 3:0 Jastrzębski
@2.60 uni