M
163
Ja widzę over 2,5 bramek, kurs trochę ponad 2,00. Dokładny wynik 2:1Dzisiaj w meczu Polakòw to ja widze under. Co wy na to?
Odense rezerwy over 1,5 @ 2.50
Widziałeś ile było w ich oststnim meczu?Godzina 17:00 Challenge Cup kobiet Diekirch vs Olympiakos over 110,5 pkt-a, przy 75 punktach Olympiakos brakuje tylko lub, aż 36 pkt-ow. Średnio po 12 na set
Teraz widzę, siatkarki.z Luksemburga, trochę mnie zraziłeśWidziałeś ile było w ich oststnim meczu?
Nie wiem moze wejdzie, grają u siebie, greczynki moze odpuszcza ???? ale na pewno drużyna z lux jest bardzo słabaTeraz widzę, siatkarki.z Luksemburga, trochę mnie zraziłeś
Wiesz jak to jest, tylko lub aż 36 pkt-ow, poszukam, poczytam o składzie przyjezdnychNie wiem moze wejdzie, grają u siebie, greczynki moze odpuszcza ???? ale na pewno drużyna z lux jest bardzo słaba
No masakra przeważnie to duzo więcej jest błędów w zagrywceNo przegrać seta 25:2 to naprawde wyczyn ????
Nie ma żadnego urazu? Co tak słabo z Andersonem grał?Nishikori wygra @1,6 , dw 2:0 @2,35 w Betsafe.
Wiesz co właśnie nie ogladalem spotkania z Andersonem gdzie nie wiem nawet jak to nazwac po wygranej z Fedexem ugrac gema tylko z Kevinem . Ale widze , że i tu chyba za bardzo hurra optymizm w jego strone poszedl z mojej strony bo juz dostaje 3:0 w pierwszym secie , a ma szanse przeciez na wyjscie z grupy ehhh. Nie wiem co mu sie stalo .Nie ma żadnego urazu? Co tak słabo z Andersonem grał?