nic dzisiaj nie wchodzi.:smoke:Cean @ 8 WH to chyba spore value...
jestes tu od 2009 i tyle czasu ci zajelo zeby to ogarnac?Barcelona została w szatni...kolejny kurs na podbicie ako 1,20 w plecy wczesniej Liverpool z Crvena wiec takich kursow lepiej nie ruszac bo to mina..ku przestrodze
teraz po mecz!5 setów w Rzeszowie 2,50
Ciężko coś powiedzieć bo FaZe po inferno nic nie grali, najprostszych fragów nie potrafili zdobyć i ogólnego laga złapali, raczej po 1 mapie będzie można coś myśleć ale raczej Astralis to gładko weźmie.To było do przewidzenia. Poszła masówa na 3:0 dla Zaksy i tak się skończyło jak zawsze. Chwile przestoju w 3 secie i Resovia zyskała wiare w cokolwiek.
verno Jak widzisz dzisiaj finał Astralis - Liquid?
Ja sam nie wiem już, te mecze ostatnio to cuda na kiju, ale Liquid nie potrafi wygrać żądnego turnieju i ma kompleks Astralis. Z kolei duńczycy już powinni odpaść i raczej pod formą
szkoda nieuznanej bramki ChelseaUdinese gol + Chelsea gol ako: 2,29
ja dałem na podatek Pilzno z Pribram po 1,19.. ostatni raz u siebie stracili z nimi punkty 9 lat temu zdaje się, Pribram ostatnio w lidze 0-6 1-5 1-4 0-3 i co?! I remis 1-1... śmiech na saliBarcelona została w szatni...kolejny kurs na podbicie ako 1,20 w plecy wczesniej Liverpool z Crvena wiec takich kursow lepiej nie ruszac bo to mina..ku przestrodze
bardzo dobrze o tym wiedzialem tylko nie bylem pewny co jezeli twoj kupon jest na przegranej pozycji i chcialem sie tylko upewnic wiec zaraz ci pewniaczka znajdziemy za 1.10 i postaw dom na toTy za to fazer do tej pory nie ogarnales ze za przerwanie meczu i nie rozegranie go w 48 h sa zwroty wiec sie nie popisuj