też miałem bts, pięknie Suso dokręcił i można odetchnąć z ulgą ! ????Ciężko to wygląda, Betis ich kasuje posiadaniem. Zawsze sobie mówię, że włoskie teamy lubią odpuszczać te słabsze puchary (własna opinia) mimo to mam pograny tutaj BTS. Nie ma El Pipity więc brakuje mocy ale koniec końców liczę, że coś wpakują. Po prostu musi się coś napatoczyć bo wcale nie cisną.
Zdecydowanie Suso ich ratuje, nie pierwszy z resztą raz. Tego chłopaka powinien wyłowić "lepszy" team.też miałem bts, pięknie Suso dokręcił i można odetchnąć z ulgą ! ????
a siena ma Hernandeza. Wiesz kto to taki?Verona to jest dopiero żałosna.. niby 4-5 siła ligi, a dostają lanie od Sieny, która meczu nie wygrała. I mają w składzie Boyera.
... Leverkusen raczej leżeć, lecz dubel już na... Leverkusen over 2.5 bramki @ 2.0
... Betis - Milan over 1.5 + Celtic - Lipsk + 8.5 korka
mocny dubel @ 2.0
i non stop Efes dochodzi ????Gran Canaria @1,60 gruuuuuboooo. Nie ma innej opcji, non stop im robią seryjki
dorther 78-73Dordrecht - Leeuwarden 1 1.30
Tindastoll - Grindavik 1 1.20
ako-1.56
Olimpia Milano - CSKA Moscow 2 1.50
Maccabi Tel Aviv - Real Madrid 2 1.40
ako-2.10
... tu także księgujemy na i dobrej nocy... dobra namówiliście mnie Celtic-Lipsk - 3.5 @ 1.79
Minus..Celtic - Lipsk o2,5
Ludo - AEK o1,5
Zagrzeb - Trnava o3,5
@8,6
na miękkoArsenal X @ 2,40
Betis z Milanem ogarnęli, ale Arsenal najpierw z Liverpoolem a teraz ze Sportingiem robi mi takie coś. Nie potrafię ich przewidzieć za Emery'ego.
jeszcze ich nie wyprzedzili i tego nie zrobią bo są za ciency w uszach ????i non stop Efes dochodzi ????