Przeczytałem na szybko że pytasz o Toruń ???? haha jeżeli chodzi o NHL to ja specem nie jestem, ale gram tą ligę. Tam pada sporo niespodzianek a ja często takich wyszukuje. Raczej idę w overy. Blackhawks dostają sporo i teraz kolejna seria, ale jak już miałbym w coś iść to w over. A co do Toronto to kurs na nich to 1,37, więc ja czegoś takiego nie gram. Do tego Philla jest na tyle nieobliczalna, że lepiej wyszukać czegoś innego. Teoretycznie po porażce powinni dać radę, ale granie takiego czegoś się nie opłaca.Kusi mnie dziś mocno wejść w Toronto i Kaczki, co myślisz ?
a kaczki ? u siebie Detroit chyba spokojnie, nawet z jakimś hc?Przeczytałem na szybko że pytasz o Toruń ???? haha jeżeli chodzi o NHL to ja specem nie jestem, ale gram tą ligę. Tam pada sporo niespodzianek a ja często takich wyszukuje. Raczej idę w overy. Blackhawks dostają sporo i teraz kolejna seria, ale jak już miałbym w coś iść to w over. A co do Toronto to kurs na nich to 1,37, więc ja czegoś takiego nie gram. Do tego Philla jest na tyle nieobliczalna, że lepiej wyszukać czegoś innego. Teoretycznie po porażce powinni dać radę, ale granie takiego czegoś się nie opłaca.
Tak się zastanawiałem o co Ci chodzi i już wiem ???? pytasz o Milwaukee Bucks nie Ducks to są jelenie jak coś czy tam daniele. Cały czas myślałem, że pytasz o Anaheim w NHL... ???? no ale dobra skoro lubisz takie kursy to Bucks to powinni wziąć. Nawet pomimo tego, że grają mocno w kratkę to u siebie trzeba wygrywać.a kaczki ? u siebie Detroit chyba spokojnie, nawet z jakimś hc?
Easy 13 min 2 tercji i 4:2, szybko to załatwiliToruń vs Bytom over 5,5 kurs: 2,11 (Etoto) 8min 1 tercji i 0:0
Pięknie zalatwili ... Niestety nie mialem tego w exieEasy 13 min 2 tercji i 4:2, szybko to załatwili
Dzięki że to ogarnąłeś bo tak myślę o czym wy piszecie i szukam tych meczów parę dni w przód i lekkie fucklogic ????Tak się zastanawiałem o co Ci chodzi i już wiem ???? pytasz o Milwaukee Bucks nie Ducks to są jelenie jak coś czy tam daniele. Cały czas myślałem, że pytasz o Anaheim w NHL... ???? no ale dobra skoro lubisz takie kursy to Bucks to powinni wziąć. Nawet pomimo tego, że grają mocno w kratkę to u siebie trzeba wygrywać.
Olsztyn 3set! Paok to ogóry...
PAOK mecz! Olsztyn całą ławką gra!PAOK 4set! Raczej warto zwłaszcza że juz awans jest. Niech pogra Kanczok i reszta ławy ????
2 tercja 2:4