U
2,7K
uzytkownik-148179
Użytkownik
over 2.5 w Watford @1.92
grałbym teraz że padnie kartka ale nie mam możliwości
Następny gol - Watford @19
over 2.5 w Watford @1.92
Kabaret, gdyby nie fakt, że mi się usnęło, to bym może zamknął, bo okazja była doskonała - Penguins prowadzili 3:1, w tym czasie Blue Jackets prowadzili 4:1, a w trzecim meczu było 1:0 Ale trudno, szkoda, że w takich okolicznościach kupon nie wchodzi, bo nie oglądam na tyle długo NHL, ale to co zrobili Blue Jackets - strata 5 bramek w 12 minut - to nie chleb powszedni chyba
Jakoś specjalnie NHL też nie śledzę ale dosłownie z 2 dni temu był mecz - Capitals poszli z 5:1 na 5:6 ????Kabaret, gdyby nie fakt, że mi się usnęło, to bym może zamknął, bo okazja była doskonała - Penguins prowadzili 3:1, w tym czasie Blue Jackets prowadzili 4:1, a w trzecim meczu było 1:0 Ale trudno, szkoda, że w takich okolicznościach kupon nie wchodzi, bo nie oglądam na tyle długo NHL, ale to co zrobili Blue Jackets - strata 5 bramek w 12 minut - to nie chleb powszedni chyba
A ten mecz kojarzę, ale tam przynajmniej w dwóch tercjach to tracili, a tu wiesz, coś na zasadzie prowadzą 4:1, idziesz do ubikacji, wracasz, a tu 4:6 ???? Już lepiej, gdyby nadziei nie rozbudziliJakoś specjalnie NHL też nie śledzę ale dosłownie z 2 dni temu był mecz - Capitals poszli z 5:1 na 5:6 ????
North przegrali do 4? To jest dla mnie wielka niespodzianka. Szkoda, że tego nie widziałem. Jednak inferno odpuszczę w obstawianiu i tylko zobaczę co tam się będzie działo ????North lanie dostaje od Sharks na mirage :facepalm:
edit:
egzekucja.... co ja zagrałem
U ruskich jest, przynajmniej w tym meczu, zakład na żółte kartki, czyli bezpośrednia czerwona w ogóle się nie liczy, a czerwona po żółtych po prostu jako 2 żółte, tak mi się wydajepiotrex007 Jak ruskie licza czerwną? Jako dwie żółte czy nie wliczają w ogóle?
nigdy nie widziałem, aby drużyna przez wszystkie 15 rund wchodziła tylko i wyłącznie na bombside A.North przegrali do 4? To jest dla mnie wielka niespodzianka. Szkoda, że tego nie widziałem. Jednak inferno odpuszczę w obstawianiu i tylko zobaczę co tam się będzie działo ????