>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
X 357

xxxl

Użytkownik
No to warto posiedzieć dziś noc chyba , bo na kansas też wieszali się ostro ????
Trzeba poszukac kolejnego meczu po prostu gdzie będa zamulac ???? i korzystać z błędów - 3 razy pytałem czy ktoś gra ten mecz i bez odpowiedzi ???? Ty przynajmniej korzystałes na NY , ale reszta bije rekordy niekumatości ????
1Xrussia tez się wieszało na tym samym spotkaniu - tak w ramach rewanżu z mojej strony ????
Chyba większe problemy chłopakow - wszystkie mecze kursy pozawijane- ciekawe czy da się to jakoś wykorzystac ????

X 357

xxxl

Użytkownik
Zawiesili się na całym live - wszystkie mecze , widzi to ktokolwiek poza mna tutaj jeszcze ? czy sam prebetowi czarodzieje tutaj są ??
Co się dzieje z GSW w tym sezonie? Cień drużyny
GSV jest skłócone i kontuzjpwane - Curry non stop kontuzje do tego Cousins to samo - no i skoro zadajesz takie pytanie to zapewne umknęło Ci zarówno to jak Durant darł ryja na kibica żeby siedział cicho i oglądał mecz , zapewne umknęła Ci także bójka pomiędzy Durantem i Greenem wraz z rzucaniem stołami w Duranta oraz to , że już zapowiedział że po sezonie odchodzi z tego zespołu ....
To chyba tyle odnośnie Twojego pytania co się dzieje z GSV - ale skoro tyle rzeczy Ci umknęło to znaczy , że nie masz czasu na bokmacherkę i lepiej nie graj NBA ????

X 357

xxxl

Użytkownik
Zamulaja na Bostonie ???? po 3-ce szło złapać ????
Teraz trzeba zapolowac na Wigginsa - linia 16,5 ooo już 15,5 a on juz 6 i zaraz powinien wejsc na końcówkę 2qw , no i potem zagrać cała 3-cia i ok 5/6 min 4-tej . Oczywiście tylko jesli się uda go złapac po punktach

X 357

xxxl

Użytkownik
Boston akcja tygodnia zakończona alley-oop Tattuma ???? i asysta roku tam będzie ????
Zamulili na Wigginsie - warto sledzić , co chwila zamulają
Wiggins (zamulili jak miał rzucac wolne ) - złapałem linie 13 ......1ft +2+3+3 i księgujemy
Ktoś jeszcze to złapał ??

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Boston akcja tygodnia zakończona alley-oop Tattuma ???? i asysta roku tam będzie ????
Zamulili na Wigginsie - warto sledzić , co chwila zamulają
Wiggins (zamulili jak miał rzucac wolne ) - złapałem linie 13 ......1ft +2+3+3 i księgujemy
Ktoś jeszcze to złapał ??
Gdzie grasz pkt zawodników live?

X 357

xxxl

Użytkownik
Gdzie grasz pkt zawodników live?
Na jednym monitorze Unibet, drugi to 1xbet i niedawno na 3 monitorze sbull - mozna nawet 4/5 punktowe middle łapać - niestety Sbull ostatnio wycofał się z tego . Dziś zamulał Unibet i Towns oraz Wiggins juz zaksięgowani - obaj łapani albo w momencie ft albo po 3-ce

i dobry link do czegoś w tle ????

Trzeci filmik na skrócie to akcja Bostonu o której pisałem - ZOBACZCIE KONIECZNIE !!!
http://www.espn.com/nba/boxscore?gameId=401071016

X 357

xxxl

Użytkownik
Boston miałem dodatkowo singla także rozlicze na ✅
Czekamy na Sacramento
Menago Sacramento dostał opierdol od włascicieli klubu i zagrozili mu zwolnieniem ponieważ liczyli na dobre picki w draft 2019 (Zion Wiliamson, Reddish byc może) a on mając tak słaby zespół nagle za dużo zaczał wygrywac .
W momencie kiedy ta informacja wyszła na jaw klub zaliczył run 0-4 - ale zdecydowanie uwazałbym grając cokolwiek związanego z tym klubem w tym sezonie .
Jako uzasadnienie informacji o pretensjach do Divka było to , ze za mało minut dostaje Bagley a zbyt wiele Bjelica ???? ale przekaz był dośc jasny

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
8 runda fury zdecydowanie prowadzi na punkty
, Wilder przed czasem tak @4.25 &quot;STS
Nieźle nie wyłoniono zwycięzcy i przyszedł zwrot ▶

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom