U
0
Usunięty użytkownik 147020
Gość
Nesvile 5-2TAMPA 5-2
HANDI -1
WSZYSTKO SIADŁO :bow:
Neswile 6,5 1.70
Ale nie szaleć ze stawką
Kolejni dali zarobić po fajnym kursie jak na live :bow:
Nesvile 5-2TAMPA 5-2
HANDI -1
WSZYSTKO SIADŁO :bow:
Neswile 6,5 1.70
Ale nie szaleć ze stawką
:cash::cash::cash::champagne::champagne::champagne::dance::dance::dance:na 15.30 ręczna Al Shamal 6.65
szkoda ze limit mialem..:cash::cash::cash::champagne::champagne::champagne::dance::dance::dance:
ja tez zalujeszkoda ze limit mialem..
Nie wiem jak w recznej ale jak w koszu ktos ma druga albo trzecia druzyne z tego samego rocznika to zwykle jest to druzyna z rocznika nizej czyli moze byc tak ze ta trojka to jakies u15 ????Ruski Mistrzostwa Polski do lat 17 handball gra Wybrzeże Gdańsk U-17 z Wybrzeże Gdansk-3 U-17. ktos to. ogarnia? gra pierwsza druzyna 17stolatkow z trzecim ich zespolem?xd moze jakis walek ?
dzieki ???? śmierdzi mi tam wygrana tych młodzych..Riga Jugla u19 women +22.5 @ 2.75
Nie wiem jak w recznej ale jak w koszu ktos ma druga albo trzecia druzyne z tego samego rocznika to zwykle jest to druzyna z rocznika nizej czyli moze byc tak ze ta trojka to jakies u15 ????
zes namieszal ???? nie tykam tego meczu bo pogralem twoje handi ????Ta jedynka ma bilans 7-0 a trojka 4-1.
Jedynka pokonala dwojke 41-20 ale trojka jest lepsza od dwojki ????
żegnaj się z kuponem, bo JSW fikołka zrobiTasma na dzis : Trentino 3-0,Lube -1,5 seta ,Wegiel po 2 setach 2-0,sada -1.5 seta , zenit 3-0 , karlovarsko win,arka-wisla o1.5 ft @ 14.38 ????