B 39 bagadyr Użytkownik Listopad 7, 2018 #322 Skra wygra 3:2 @4,45 (siata) Kliknij aby rozwinąć... Zobacz najpierw ich grę, Resovia grała przez 6 meczy a dziś Skra im wyciągnie pomocna dłoń
Skra wygra 3:2 @4,45 (siata) Kliknij aby rozwinąć... Zobacz najpierw ich grę, Resovia grała przez 6 meczy a dziś Skra im wyciągnie pomocna dłoń
4,5K mlk Użytkownik Listopad 7, 2018 #323 Nie pamiętam równie ostrego meczu jak ten Valencii. Zaryzykuję czerwo. Valencia - Young Boys czerwona kartka - tak @2.92 fortuna
Nie pamiętam równie ostrego meczu jak ten Valencii. Zaryzykuję czerwo. Valencia - Young Boys czerwona kartka - tak @2.92 fortuna
27,8K prezes96 Użytkownik Listopad 7, 2018 #324 Zobacz najpierw ich grę, Resovia grała przez 6 meczy a dziś Skra im wyciągnie pomocna dłoń Kliknij aby rozwinąć... Nie ucz ojca...
Zobacz najpierw ich grę, Resovia grała przez 6 meczy a dziś Skra im wyciągnie pomocna dłoń Kliknij aby rozwinąć... Nie ucz ojca...
4,5K kamillo91 Użytkownik Listopad 7, 2018 #325 Raja Casablanca strzeli @3.40 Over 1.5 w meczu 2.10 Kliknij aby rozwinąć... Nie bylo szans zdazyc
L 45K lubuszanin Użytkownik Listopad 7, 2018 #328 Raja Casablanca strzeli @3.40 Over 1.5 w meczu 2.10 Kliknij aby rozwinąć... 81 min 1:1 jeszcze łamaka może cykna ???? Nie ucz ojca... Kliknij aby rozwinąć... Prezes na wczasach byłeś że Cię nie bylo ????
Raja Casablanca strzeli @3.40 Over 1.5 w meczu 2.10 Kliknij aby rozwinąć... 81 min 1:1 jeszcze łamaka może cykna ???? Nie ucz ojca... Kliknij aby rozwinąć... Prezes na wczasach byłeś że Cię nie bylo ????
6,7K marek611 Czasem udaje mi sie wygrac Listopad 7, 2018 #329 CSKA - Roma BTS do HT @4,5 Kliknij aby rozwinąć... a zastanawiałem się na Valencią, wybrałem Romę bo sporo błędów popełniają w obronie
CSKA - Roma BTS do HT @4,5 Kliknij aby rozwinąć... a zastanawiałem się na Valencią, wybrałem Romę bo sporo błędów popełniają w obronie
33,2K vidal Mistrz Typer Mundial Listopad 7, 2018 #330 O 20 mpżna wchodzić mocnirj w handi na Kinguin z LDLC. Francuzi w Stanach, a mecz online i serwer europejski, więc pingi dadzą się we znaki. Kinguin mocno zależy, a ldlc ma mały zapas w tabeli, więc może sobie pozwolić na porażkę.
O 20 mpżna wchodzić mocnirj w handi na Kinguin z LDLC. Francuzi w Stanach, a mecz online i serwer europejski, więc pingi dadzą się we znaki. Kinguin mocno zależy, a ldlc ma mały zapas w tabeli, więc może sobie pozwolić na porażkę.
279 mithat Użytkownik Listopad 7, 2018 #333 Chicago Wolves - Milwauke over 2 gola 3tercja 2,15 Kliknij aby rozwinąć...
6,1K nole Forum VIP Listopad 7, 2018 #334 Brak czerwonej kartki w Valencii @ 1,50 Wysoki kurs jak na brak czerwa. Ja spróbuje.
247 mamed1916 Użytkownik Listopad 7, 2018 #337 A ok widzę, że walkower dla Kinguin Kliknij aby rozwinąć... Pograłem, szukam tego na hltv i nie ma, na twitterze pisali że będą grali a w Betsyfie jeszcze wisiało, szkoda
A ok widzę, że walkower dla Kinguin Kliknij aby rozwinąć... Pograłem, szukam tego na hltv i nie ma, na twitterze pisali że będą grali a w Betsyfie jeszcze wisiało, szkoda
770K jozzy22 Użytkownik Listopad 7, 2018 #338 Gwatemala Siquinala - Malacateco 2 dnb Kurs: 15 Mega ryzykowne ale próbuje. Nie takie cuda świat widział. Do przerwy 2:0
Gwatemala Siquinala - Malacateco 2 dnb Kurs: 15 Mega ryzykowne ale próbuje. Nie takie cuda świat widział. Do przerwy 2:0
33,2K vidal Mistrz Typer Mundial Listopad 7, 2018 #339 Pograłem, szukam tego na hltv i nie ma, na twitterze pisali że będą grali a w Betsyfie jeszcze wisiało, szkoda Kliknij aby rozwinąć... Na hltv właśnie widziałem, że walkower
Pograłem, szukam tego na hltv i nie ma, na twitterze pisali że będą grali a w Betsyfie jeszcze wisiało, szkoda Kliknij aby rozwinąć... Na hltv właśnie widziałem, że walkower