>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Co powiecie o Utah win w nba ?
Ja nie siedze w nba niestety z hokeja moge pomóc ale w koszach to tylko gram na live jak widać zagrałem cska i odwaliło a miałem chimik walnać 2.60 i barcelone to czego nie dałem weszło a co daje porazka
Pozdrawiam i sorka nie pomoge niestety ,dallas zagrałem raz na live i co tyle pk roztwonili ,ale wygrali ,a tak staram się unikać live jedynie ,moge grać jak ktoś ma przewagi po małym kursie ,ale też lipa nieraz ,jak osaco moja siatka -1,5 po 2 setach wtapiają 4 i mają tb ,no niestety ,cieżko jest trafić coś fajnego ,żeby pocieszycsię z wygranej a nie tylko stres ,a jeszcze jak ogladasz tragedja jak umnie przez cska ,szkoda było nerwy psuć co wyprawialli

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Co powiecie o Utah win w nba ?
Gdzieś czytałem opinię, gdzie autor opisał typ w stronę Utah w kilku punktach. Mianowicie wg niego Utah stawiła się wcześniej w LA (zatem nie widzą się z rodzinami podczas święta) tylko skupiają się na grze, są w rytmie, za to gracze LA jeszcze będą świeżo po obiadkach &quot;świętodziękczynnych&quot;, po tłustych sosach itp. wiadomo o co chodzi. Ostatnio LA wygrało ważne mecze, gdzie James wiódł prym i były to dawne drużyny LeBrona, także jest teza, że mogą być psychicznie i fizycznie wyciśnięci (oczywiście się nie położą, ale też trzeba odreagować i tym samym zagrać na mniejszych lotach bo nie da się grać na pełnych obrotach non-stop) i potrzebują jakiejś luźniejszej gry. Może to będzie ta gra. Utah musi coś teraz udowodnić, LA właśnie udowodnili i teraz są z siebie zadowoleni i obżarci i mają w głowie jeszcze męczące ich podczas święta ciotki ;) To tak w skrócie opinia tej osoby. A ile z tego Ci się przyda to już sam zadecydujesz. Postanowiłem takie coś podsunąć bo nigdy nie myślałem o meczach NBA w ten sposób, a skoro statystyki nie gwarantują wygranej (w zasadzie to nic nie gwarantuje ;) ) to warto może przemyśleć dwa razy i wziąć pod uwagę różne rzeczy.
Ja osobiście tak sobie myślę, czy faktycznie profesjonaliści mogą się &quot;najeść by było im ciężej biegać&quot; itd. (czyli dać sobie luzu). To pewnie zależy indywidualnie, ale coś w tym pewnie jest. Ja w święta po jakimś czasie mam już dość gadania i zawracania głowy ;) Dlatego jestem w stanie zrozumieć argumenty na to, że LA podejdą luźniej do meczu.

U 0

Gość
Bridgeport Sound Tigers - Hartford Wolf Pack
Wynik meczu
Stawka:
Bridgeport Sound Tigers
@ 1,95
Możliwa wygrana 0.00 PLN
Flint Firebirds - Windsor Spitfires
Wynik meczu
Stawka:
Windsor Spitfires
@ 1,60
Możliwa wygrana 0.00 PLN
Syracuse Crunch - Binghamton Devils
Wynik meczu
Stawka:
Syracuse Crunch
@ 1,72
Możliwa wygrana 0.00 PLN
Wielokrotny
Stawka:
Kurs 5,37
Możliwa wygrana537.00 PLN
Zakłady systemowe
Całkowita stawka:100.00 PLN
Łączna wygrana537.00 PLN
Pojedyńcze -500zł pograłem a tasme za 100

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
tomcioomen666 Kurde Tomcio, dajże trochę na luz po się wyniszczysz. Spróbuj jeden jedyniutki dzień chociażby stawkować inaczej, to się mniej zużyjesz. Nie mówię co masz zrobić, ale przynajmniej daj szansę jakiemuś innemu sposobowi chociażby na kilka typów, co by kapitał ochronić ;) Powodzenia życzę i się nie denerwuj tyle ????

domel206 802

domel206

Użytkownik
Chile audax italiano over 2.5 w meczu @1.61
NHL boston bruins - pasternak over 3.5 oddanego strzału w meczu @1.85
Ako-
2.91
Ten 1 zaklad to live gospodarze prowadzą 2:0 a statystyka przemawia w tej lidze ze gospodarze zawsze cos dokładają w 2 polowie,
2 typ na najlepszego strzelca ktory dzisiaj na pewno bedzie chcial sie wpisac na liste strzelców tak wiec 4 strzały z pingwinami raczej Powinien spokojnie oddac ????

U 0

Gość
tomcioomen666 Kurde Tomcio, dajże trochę na luz po się wyniszczysz. Spróbuj jeden jedyniutki dzień chociażby stawkować inaczej, to się mniej zużyjesz. Nie mówię co masz zrobić, ale przynajmniej daj szansę jakiemuś innemu sposobowi chociażby na kilka typów, co by kapitał ochronić ;) Powodzenia życzę i się nie denerwuj tyle ????
Dziękuje bardzo masz racje niema co walić na siłę minas osaco 2-1 i wtapia 2-3 cała siatkowka kobieca
No już nic niegram niestety bo czekam na hokeje i siatki i wypłacam i zosttawiam końcóweczke ,niema co szaleć
dziękuje MLK ????:bow:
Minas pięknie jedzie na 2-0 moja siateczka ,oby nie przegrali 2-3 to będzie pięknie i mozna udać nocke do udanych weekend w pożo będzie i sie człowiej cieszy w dobrym nastroju jest ,a nie ciagle nerwa że nic nie idzie
I tak z domu wychodze sobie do znajomych bo nie siedze cały czas ,przerwy musza być ???? ????:]o_O

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Guarani - Generał Diaz, 1 over 1.5 goli, @4.00, 0:2 w 53 minucie
Spokojniej ze stawka...
Czerwona dla gości ułatwiłaby sprawę...
Po mojemu jeszcze:
Rosario Central - Estudiantes, Both team to score, @2.50, 0:0 w 10 minucie

edit
⛔ i ✅
????

U 0

Gość
Bridsport 2-0
Syrucrame 4-0
windows sprite 0-1
No OHL zawali ale 100 tylko ,oby wyciagneli

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Mapa 1 North +2.5 @1.9
Unibet zaspał i na mapę oferuje 1.8 a na handi dodatnie 1.9, pobrałem. Mapa wybrana przez North
✅
Przy 12-4 dla NRG pewnie kurs kosmiczny na North był i to po tt. Nie sadziłem ze wyciągną na te 14 a co dopiero wygrają i to bez dogrywki

U 0

Gość
Ta siatka jest porabana wygrywaja 2-0 i wtopią 2-3 niemam pytań ,rozczarowałem się strasznie co oni grają te baby jak nie wygrają to kończe z siatkami Brazylią i Argentyńską

U 0

Gość
SIATKA BRAZYLIA -KOBIETY 00:30 START
Sesi Volei Bauru W. - Minas K. 2 1.54
Poszedłem ostro albo wóz albo spanie ,będzie cieżkie jak nie wejdzie ,ale nie denerwóje się bo już szkoda zdrowia ,a tzreba jeszcze troche pożyć i pozwiedzać ciekawe rzeczy
1-3 ✅
No zarąbiscie poszło ale 4pk wyciagneli w 4 secie i nie było tb ale jestem szcześliwy :bow:

U 0

Gość
Bridgeport Sound Tigers - Hartford Wolf Pack
Wynik meczu
Stawka:
Bridgeport Sound Tigers
@ 1,95
Możliwa wygrana 0.00 PLN
Flint Firebirds - Windsor Spitfires
Wynik meczu
Stawka:
Windsor Spitfires
@ 1,60
Możliwa wygrana 0.00 PLN
Syracuse Crunch - Binghamton Devils
Wynik meczu
Stawka:
Syracuse Crunch
@ 1,72
Możliwa wygrana 0.00 PLN
Wielokrotny
Stawka:
Kurs 5,37
Możliwa wygrana537.00 PLN
Zakłady systemowe
Całkowita stawka:100.00 PLN
Łączna wygrana537.00 PLN
Pojedyńcze -500zł pograłem a tasme za 100
Nie pykła taśma windows 2-2
Hartwold 2-2
Niestety Ahl jest bardzo cieżkie jedynie na gole można pyknać i tak będe robił
Dobranoc
Siatki dały zarobić pięknie :bow:
Miłej Soboty życzę jak coś to w moim temacie będą hokeje ,nie wszystko tu podaje ,tylkow temaciku
Trzymajcie się Przyjaciele

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom