Berlin ma zdecydowanie najlepsza kadre w niemieckiej lidze, ale niestety tak bywa... Każdy gra na swoją odpowiedzialnośćnaganiałes naganiałes i co? przegrali..znasz się chociaż troche na siatkowce?
Berlin ma zdecydowanie najlepsza kadre w niemieckiej lidze, ale niestety tak bywa... Każdy gra na swoją odpowiedzialnośćnaganiałes naganiałes i co? przegrali..znasz się chociaż troche na siatkowce?
odwal sie. przeprosiłem. zdarza sienaganiałes naganiałes i co? przegrali..znasz się chociaż troche na siatkowce?
Dajesz "miszczu" pokaż co Ty potrafisznaganiałes naganiałes i co? przegrali..znasz się chociaż troche na siatkowce?
Belenenses-GD Chavez over 1.5
@2.08 bah
Dokładnie. Ja nie przypominam sobie żeby ten znaffca cos tutaj podawał.Dajesz "miszczu" pokaż co Ty potrafisz
No myslalem , ze patologia pelna para bedzie z 8:3 na 10:11 dla Mahutow w st na szczescie mlody pomogl uff 1x i 1x .Sock/Brayan set 1 @ 1,53 i na mecz @1,57 w Betsafe .
9-6 > 10-16 na mapie na której brazole ssą...https://www.hltv.org/matches/2329064/ghost-vs-luminosity-dreamhack-open-atlanta-2018
Mapy: train, dust2, inferno.
Ghost wygra 2-0 @2.20 b365
Dupa, dupa, dupa, myślałem, że skoro taka forma ostatnio to coś powalczą, a tutaj masakracja.. Wstyd Radom..Za drobne 3 set Czarni Radom @3.60
KVC Westerlo - Kfco Wilrijk @ under 0,5 gola @ 2,50
Co zrobili ? ????
Ciekawa sytuacja w tej grupie Anglików i Chorwatów. Kto wygra mecz ten wygra grupę. Remis nie urządza nikogo bo daje WIN Hiszpanom. Może być ciekawa walka tutaj i kareczki ????
over 35 pkt kartkowych
Bryan/Sock WIN
@ AKO 2,30