jozzy22
Użytkownik
No to lipa
No to lipa
2-0Newport County - Colchester BTTS @1.95 bet365
Peterborough - Bradford, 1 over 1.5 goli, @1.65,
+
Southend - Blakpool, Both team to score, @1.90,
Łączny: @3.10
1-1Peterborough - Bradford City
over 2.5 @1.97
Do przerwy gospodarze przegrywają 0:1. Bramkę strzelił obrońca więc zakładam, że padła z jakiegoś rzutu rożnego. Goście to ostatnia drużyna w tabeli z porażającym bilansem 3-1-13. Do tego najwięcej straconych bramek w lidze - 31. Gospodarze aspirują do awansu do wyższej ligi (3. miejsce przed meczem). Zakładam więc, że będą chcieli odwrócić losy spotkania. Ale co by im się miała noga powinąć, daję over 2.5. Odważniejsi mogą dać over 1.5 Peterborough @2.77. Zaznaczam, że meczu nie oglądam, bazuję na statystykach.
ez moneyVitality pierwsza runda 1 mapa @ 1.70
a spróbujemy, dużo lepsi aimowo, może znowu zobaczymy jakąś ciekawą taktyke
Jak nawet na duście nie wychodzą z 10 rund, to nic tylko życzyć spokojnej podróży do domu 2018 rok, a zawodnicy dalej w szoku jak Happy szczur wchodzi na plecy. Wystarczy wyczaić gdzie on stoi i wiadomo, że pozostała 4 jest po drugiej stronie mapy... mam nadzieje, że Rogue ich zmiecie, bo nie przepadam za tymi żabojadami.https://www.hltv.org/matches/2329061/vitality-vs-fragsters-dreamhack-open-atlanta-2018
(1 mapa: dust2) Vitality - Fragsters @2.62 b365
znowu łatwoVitality 1 runda na drugiej mapie @ 1.70
Vitality to cieniasy, ZyWooo jedynie coś warty, ale jego pozycjonowanie i zachowania to zupełnie jak na jakimś mixie. Rogue powalczy, ale jednak myślę, że za słabi są aimowo żeby wygrać BO3, ale już następny przeciwnik to spokojnie do stawiania.Jak nawet na duście nie wychodzą z 10 rund, to nic tylko życzyć spokojnej podróży do domu 2018 rok, a zawodnicy dalej w szoku jak Happy szczur wchodzi na plecy. Wystarczy wyczaić gdzie on stoi i wiadomo, że pozostała 4 jest po drugiej stronie mapy... mam nadzieje, że Rogue ich zmiecie, bo nie przepadam za tymi żabojadami.