>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [81]

Status
Zamknięty.
mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Jak ktoś ma ŻK dla Lichsteinera do postawienia to warto pomyśleć, ponieważ powinien już ją dostać. Jeszcze jakieś pół godziny meczu a koles na prawdę pracuje na żółtko, niestety ja nie mam gdzie postawić. Próbujcie za drobniaki.
No i zapracował a ja nie obstawiłem ???? mam nadzieję, że ktoś skorzystał.

Otrzymane punkty reputacji: +6
grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Jak ktoś ma ŻK dla Lichsteinera do postawienia to warto pomyśleć, ponieważ powinien już ją dostać. Jeszcze jakieś pół godziny meczu a koles na prawdę pracuje na żółtko, niestety ja nie mam gdzie postawić. Próbujcie za drobniaki.
Dzięki bardzo szybko weszło.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Jestem naprawde w niezlym szoku jak Anderson dzis zmiotl z kortu Keia. Facet serwował idealnie, do tego biegał po korcie jak Nadal, a defensywie był Djokoviciem. W takiej formie nawet Novak dziś by z nim przegrał.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Wladyslawowo +9.5 @ 1.92 ✅
W ogole mysle ze oni sa lepsi, a dodatkowo dzisiaj Trefl bez najlepszego swojego zawodnika.
Mecz zaczeli od 0-10 i taka przewaga sie caly czas trzyma ale spokojnie moga jeszcze nawet wygrac.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Nie powinno sie grac takich betow ale...
Wodzislaw 2 kwarta -5.5 @ 4.15 ✅

Mlode Gorzowianki totalny nieogar. Wiecej strat niz oddanych rzutow w 1 kwarcie.

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Ramos dla mnie dzisiaj kartka jak nic, już miał gadane od sędziego dlatego kurs bieda (1.59). Poczekam, może wzrośnie, ale tam będzie żółto w meczu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom