>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [81]

Status
Zamknięty.
rzepin 1,2M

rzepin

Użytkownik
Vysocina Jihlava
Match Betting
Vysocina Jihlava v 1.sk Prostejov
1.50
grubiej
Over 0.5
Over/Under First Half 0.5
Vysocina Jihlava v 1.sk Prostejov
1.60

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Ciekawa bardzo jest dla mnie postawa dziś Thiema...w miescie, w którym się urodził, przed własną publicznością dać taki popis....Ostatnia forma na hardzie bardzo przyzwoita i dziś przestał zupełnie grać ???
Hehe, ja do teraz pamiętam jak 3-4 lata temu Thiem grał właśnie w Wiedniu z Janowiczem. Tam na thiema kolo 1.8 chyba nawet było. Gładko wygrał 1 seta, a potem w papę. Pamiętam do teraz bo jest to moja największa wtopa w historii bukmacherki ???? od tego czasu nie daję się nabrać, że ktoś gra w swoim mieście

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Komedia z tym Pelplinem. Prowadza 65-45 na 3 minuty przed koncem 3 kwarty a na koniec 65-55
Z nastolatkami. Strach pomyslec jakby Poznan przyslal optymalny sklad.

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
W Polsce przecież tak zawsze, czym słabszy rywal tym większe odpuszczanie, bo po co grać... Przecież nie dla kibiców i samych siebie...
Zamiast nastukać i ogolić leszczy, podkręcić statystyki itd to nie, bo po co, lepiej zaplanowac w przerwie do którego baru jutro sie skoczy

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Na razie Miedziowi nie istnieją w meczu derbowym ze Śląskiem. Tu overki będą pękać jeśli dalej to tak będzie wyglądać.
edit
Już 0-3 fajnie będzie...
haha, 0-4 i dalej ht ????

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Akurat jak odinstalowalem ta durna aplikacje facebooka i nie mam jak ogladac bo na ipadzie nie dziala w przegladarce. Gdyby nie to 0-10 na koniec kwarty to by latwo wszystko bylo.

Otrzymane punkty reputacji: +10
uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Dubel na 2 Bundeslige @3.15, Lvbet
Darmstadt - Greuther Furth, drużyna 2 liczba goli powyżej 0.5, @1.43 i
Magdeburg - Hamburg, Drużyna 2 liczba goli powyżej 1.5, @2.20
Właśnie zaczęli

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Ehh i 5 pkt zabraklo do kursu 7.00

Gdyby caly mec grali na 100% to by spokojnie mogli +40 w tym meczu zrobic. Ale jak w obronie sie robi taki cuda jak w koncowce 3 kwarty to tak to jest.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Taka propozycja z 1xbeta na eurolige.
Darusafaka over 75 &amp; Eric over 9 &amp; Kidd over 9 @ 4.80
Kazdy typ z osobna z linia ponizej sredniej z tego sezonu. Barcelona nic wielkiego w obronie nie gra, a Turki u siebie.

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
W ogóle mam wrażenie, że Turki mogą pokusić się nawet o wygraną w tym spotkanie. Na wyjeździe z CSKA pokazali się z mega strony, a tam każdy dostaje baty praktycznie od paru ładnych lat. Z Realem zagrali średnio, ale rzucili 93 pkt, chociaż wiadomo jak gra Real - mega up tempo. Ten Over 75 wygląda nieźle. Chyba się skusze. Do tego Barca jak piszesz, w obronie nic specjalnego. Wiadomo, że nie ma co patrzeć na statystyki, szczególnie z ubiegłego sezonu, ale też warto napisać, że Barca straciła 75 i więcej w ostatnich 6 na 7 spotkać w Eurolidze na wyjeździe

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom