Właśnie dodałem, oprócz kartek w Amsterdamie dałem Juve dnb i uważam, że Bayern rozwali ten AEK, więc -2,5 po niezłym kursie. Stawki raczej lekkie, bo to tylko LM ???? A i dzięki oczywiście
Jak masz czutke to powiedz kto wygra trzecią mapę w Navi - HR ???? Kurde Navi mnie wyprowadziło z równowagi lekko, grają tak leniwie i od niechcenia, że szok, ale mają niezły win strike na Dust II, a HR średnio tam gra
Jak masz czutke to powiedz kto wygra trzecią mapę w Navi - HR ???? Kurde Navi mnie wyprowadziło z równowagi lekko, grają tak leniwie i od niechcenia, że szok, ale mają niezły win strike na Dust II, a HR średnio tam gra
Wydaje mi się, że NaVi weźmie, ale po takim kursie bym się wolał nie denerwować ???? . W Betsyfe 1.43 - 2.61
Generalnie mam takie zdanie, że jak już grać CS to grać na dogi
W BAH było przez chwilę 1.57 i już prawie klikałem na zakład, ale odpuściłem. Szkoda nerwów. Trzeba chyba czekać na play offy, chociaż jutro Liquid -1,5 mapy po 1.67 w BAH wyglada nieźle. Swole Patrol to są ogórki naprawdę. Pokonali VP, które jest trupem, a z HR baty do jednej bramki.
A Liquid >>> HR
Liquid ich powinno aimowo zgwałcić