cosmograf
Użytkownik
Minuta po minucie :bomb::bomb::bomb::sarcastic::sarcastic::sarcastic:Wisła dwa strzały dwa gole ????
Minuta po minucie :bomb::bomb::bomb::sarcastic::sarcastic::sarcastic:Wisła dwa strzały dwa gole ????
Kalmar vs Norrkoping o2,5
Oostende vs Gent o2,5
@2.18
... to co powinno kolegoCo tam się w Warszawie dzieje? ????
Noo i elegancko ???? WISŁAAA jeszcze z dwa poproszę ????... to co powinno kolego
Czaro82, czemu nie widać cię nigdy... to co powinno kolego
Co to za głupie pytanie? Skrót w nicku Czaro-dziej to jak ma być go widać ????Czaro82, czemu nie widać cię nigdy
bardzo dobry kurs na Hardena! niestety na DD kurs złapany po 3,2. a teraz jest już nawet po @2,25 :haha:James Harden pkt, zb i as over 43,5 kurs: 1,85 (Unibet)
James Harden będzie miał double double kurs: 3,5 (Unibet)
No cóż kto oglądał mecz w LA ten wie że CP3 będzie zawieszony na kilka spotkań, atmosfera dosyć gorąca a Houston zostaje w LA na mecz z Clippersami. Jak dla mnie to jego statystyki jeszcze urosną. To nie będzie łatwy mecz, a bez Paula to Harden będzie odgrywał pierwsze skrzypce. Ciekawy ten kurs na double double jest, jak dla mnie warty ryzyka. Powodzenia!
Tam w Oklahomie chyba wraca już Westbrook. Linijka ustawiona na 216 to całkiem przyjemna opcja. Sacramento też swoje powinno wrzucić. Tak się zastanawiam jeszcze.
Witaj Luke za to Ciebie widać wszędzieCzaro82, czemu nie widać cię nigdy
Eibar ale Walczy @3.90
over 2.5 @2.00
Wg mnie bts w obu meczach ekstraklapy
:champagne:Legia over 5,5rr 2,11