Rozumiem, ze grasz co chcesz i za ile i mam to gdzieś. Tylko nie rozumiem po co cały czas drwisz z innych.dubel zabójca w moim temacie :movember:
(start za 20min.)
Widzę, że niektórzy "specjaliście" w dziale znają się na tenisie nie ma co... :bow:
Dla tych co grają Gruzina radzę się cofnąć do turnieju w Austrii gdzie po wygranym turnieju dostał 2 łomoty w 1 rundach :drunk:
Dubel stoi po 24 aktualnie ^^ przed chwilą po 35Dubel po 1,45?
Gdzie taki kurs?cs
Big - Complexity @2,05
Dzięki specjalisto, ile utopiłeś na Shapo?Widzę, że niektórzy "specjaliście" w dziale znają się na tenisie nie ma co... :bow:
Dla tych co grają Gruzina radzę się cofnąć do turnieju w Austrii gdzie po wygranym turnieju dostał 2 łomoty w 1 rundach :drunk:
Tak, tak samo jak Gruzin miał przyjechać tylko po wpisowe ????A czy ty widziałeś, że Shapo miał wyje*** na ten mecz? :facepalm:
Był u ruska, potem spadł do 1,95. Ale dają niezły popis, cała 1 runda na fullu przeciwnika po t ????CompLexity @1.88 Betsafe
e: Widzę, że kolega mnie ubiegł
Gdzie taki kurs?
Globale vs goldy. Co rundę sobie skracają jak chcąCompLexity @1.88 Betsafe
  ????myślałem że większego gówna niż wczoraj nie zobaczę. Myliłem się...BIG -Complexity win complexity 1.96 ruski złodziej. Grają cache. W ostatnim czasie 80%win na mapie complexity przy 0 wygranych BIG
E: zostałem ubiegniety. Czekałem na wybór mapy.
Jak? Palnąłeś głupotę to bierz to na klatę, a nie typ nie wszedł i się próbujesz wybielić jakimiś bzdurami, że Shapo miał wywalone na mecz. Tak, miał wywalone na mecz na mastersie... zastanów się.Graj tak dalej :drunk:
cs
Big - Complexity @2,05