dubel zabójca w moim temacie :movember:
(start za 20min.)
Widzę, że niektórzy "specjaliście" w dziale znają się na tenisie nie ma co... :bow:
Dla tych co grają Gruzina radzę się cofnąć do turnieju w Austrii gdzie po wygranym turnieju dostał 2 łomoty w 1 rundach :drunk:
Rozumiem, ze grasz co chcesz i za ile i mam to gdzieś. Tylko nie rozumiem po co cały czas drwisz z innych.
Sam grasz dubla po 1.45 i mówisz o value..
Chyba, ze to trolling no to nie ma rozmowy
BIG -Complexity win complexity 1.96 ruski złodziej. Grają cache. W ostatnim czasie 80%win na mapie complexity przy 0 wygranych BIG
E: zostałem ubiegniety. Czekałem na wybór mapy.
Widzę, że niektórzy "specjaliście" w dziale znają się na tenisie nie ma co... :bow:
Dla tych co grają Gruzina radzę się cofnąć do turnieju w Austrii gdzie po wygranym turnieju dostał 2 łomoty w 1 rundach :drunk:
BIG -Complexity win complexity 1.96 ruski złodziej. Grają cache. W ostatnim czasie 80%win na mapie complexity przy 0 wygranych BIG
E: zostałem ubiegniety. Czekałem na wybór mapy.
Jak? Palnąłeś głupotę to bierz to na klatę, a nie typ nie wszedł i się próbujesz wybielić jakimiś bzdurami, że Shapo miał wywalone na mecz. Tak, miał wywalone na mecz na mastersie... zastanów się.
Z mojej strony koniec gadki.

cuadrado12 on od kilku dni próbuję zabłysnąć, a z każdym postem tylko bardziej się kompromituje ???? . Kolejny co posiedzi parę dni i zniknie, szkoda czasu na niego.