>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [81]

Status
Zamknięty.
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Ten Shapo od 1 przelamania kompletnie bez woli walki, oddal reszte seta na luzno, szkoda, ze nie ma walczakow mlodych jak Djoko czy Rafa...

C 82

chriskola

Użytkownik
dubel zabójca w moim temacie :movember:
(start za 20min.)
Widzę, że niektórzy &quot;specjaliście&quot; w dziale znają się na tenisie nie ma co... :bow:
Dla tych co grają Gruzina radzę się cofnąć do turnieju w Austrii gdzie po wygranym turnieju dostał 2 łomoty w 1 rundach :drunk:
Rozumiem, ze grasz co chcesz i za ile i mam to gdzieś. Tylko nie rozumiem po co cały czas drwisz z innych.
Sam grasz dubla po 1.45 i mówisz o value..
Chyba, ze to trolling no to nie ma rozmowy

P 254

pablo95

Użytkownik
BIG -Complexity win complexity 1.96 ruski złodziej. Grają cache. W ostatnim czasie 80%win na mapie complexity przy 0 wygranych BIG
E: zostałem ubiegniety. Czekałem na wybór mapy.

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Widzę, że niektórzy &quot;specjaliście&quot; w dziale znają się na tenisie nie ma co... :bow:
Dla tych co grają Gruzina radzę się cofnąć do turnieju w Austrii gdzie po wygranym turnieju dostał 2 łomoty w 1 rundach :drunk:
Dzięki specjalisto, ile utopiłeś na Shapo?

P 254

pablo95

Użytkownik
BIG -Complexity win complexity 1.96 ruski złodziej. Grają cache. W ostatnim czasie 80%win na mapie complexity przy 0 wygranych BIG
E: zostałem ubiegniety. Czekałem na wybór mapy.
  ????myślałem że większego gówna niż wczoraj nie zobaczę. Myliłem się...

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Graj tak dalej :drunk:
Jak? Palnąłeś głupotę to bierz to na klatę, a nie typ nie wszedł i się próbujesz wybielić jakimiś bzdurami, że Shapo miał wywalone na mecz. Tak, miał wywalone na mecz na mastersie... zastanów się.
Z mojej strony koniec gadki.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom