uzytkownik-76505
Użytkownik
cs
North (-2,5) - NRG (1 mapa) @1,86
North - NRG (-2,5) (2 mapa) @1,86
North (-2,5) - NRG (1 mapa) @1,86
North - NRG (-2,5) (2 mapa) @1,86
masz cos na dzis jeszcze ?Easy win 3:8 i
W pracy jestem więc mam ograniczone pole manewru na noc moze coś z NBAmasz cos na dzis jeszcze ?
Jaki buk? Trochę już ciężko, bo do kina wyciągnięty na "Serce nie sługa"...U ruskiego zbuka:
Chorwacja - Anglia over 3 kartki 1,83 (przy 3 kartkach zwrot)::zoltakartka:????
a over 3,5 kartek żółtych po 1,84.::zoltakartka: Chyba ktos babola zapuścił. Korzystać jeszcze 7minut do meczu. ! całą sytuację już opisał quick. tyle że pisał o over 3,5 kartki a linia spadła przed samym meczem. będzie gorąco na boju a sędzia się nie cacka tylko sypie kartonikami. value przed DUŻE V.:movember:
E: spieszcie się 3minuty !
E2: sam dorzuciłem kolejny zakład.
ruski zbuk xdJaki buk? Trochę już ciężko, bo do kina wyciągnięty na "Serce nie sługa"...
Dajcie znać w trakcie jak tam to wygląda, bo jak coś trzeba robić korektę i łapać niższe linie jak będą faule, a nie będzie kartek
pierwszy faul w 6minucie i żółtko za przerwanie korzystnej.Jaki buk? Trochę już ciężko, bo do kina wyciągnięty na "Serce nie sługa"...
Dajcie znać w trakcie jak tam to wygląda, bo jak coś trzeba robić korektę i łapać niższe linie jak będą faule, a nie będzie kartek
Przecież to ako. Ty mi lepiej powiedz gdzie masz kurs 2.2 na NRG na overpassie ????Gdzie masz na 2mape kurs 3.0? Ja widze u siebie tylko 2.20
on to powinien bardziej gwałtownie zareagować i podbiec z kartonikiem w ręku. A on spokojnie gwizdnął i chwile zastanowienia. tylko zastanawiał się ::zoltakartka: czy ???? czy zastanawial sie czy wogole kartka sie nalezy? ????Strejlau pijany albo nie spelna rozumu bo on by czerwona wyciagnal dla Lovrena. Na polsacie tragedia komentatorska ale i na polsacie to samo albo i jeszcze gorzej.
taak wogole to nudny ten mecz jak ale przynajmniej kartki sa.on to powinien bardziej gwałtownie zareagować i podbiec z kartonikiem w ręku. A on spokojnie gwizdnął i chwile zastanowienia. tylko zastanawiał się ::zoltakartka: czy ???? czy zastanawial sie czy wogole kartka sie nalezy? ????