Oby z lepszym efektem niz wczoraj amerykanki, na ktorych utopilem 3 kafle ????https://forum.bukmacherskie.com/threads/konkretne-granie.153763/page-2#post-6733793
Jednak wpadła bardzo dobra propozycja na dziś, naprawdę polecam
Hmm, tak na szybko licząc to +12j wczorajszy dzień z nocką. Nie wiem czy granie wybiórczo to najlepszy pomysł. Nie mam zamiaru się tłumaczyć, po prostu nie weszło, ale odrobione z nawiązką, pozdro.Oby z lepszym efektem niz wczoraj amerykanki, na ktorych utopilem 3 kafle ????
AjNavarro/Herrero +1.5 seta @ 1.73
Makroguzova/Kholomina @ 1.83
Barbara/Fernanda @ 1.31
panie
RNG -8.5 fraga @1.85 (lol worlds vs vitality)
Vitality to drużyna, która ma jedne z największych problemów w early game ze wszystkich drużyn na Mistrzostwach. A RNG lubi agresywnie wejść w mecz opozycyjnie do Koreańskich teamów. Z tego Europejczycy nie powinni się podnieść. Obawiam się, że Vitality będzie bez podjazdu.
Counter - Strike
ESL Polish Championship Season 17 Finals
AGO - PACT: AGO -1,5 handi 1.72 bet365
Powodzenia!
Ja oglądałem, zagrali bardzo średnio, nawet powiedziałbym tragicznie. Dużo grali force, furlan dramat. Ja bym nie zagrałOglądał ktoś AGO. Warto ich win po 1.9?
Overpass to nie jest ich ulubiona mapa. Inferno zgarna a na trainie grakbym over 26.5 obie ekipy solidne w CTOglądał ktoś AGO. Warto ich win po 1.9?
I to było c9 jakie ja znam ????Ponad 17.5 fragów c9 vs gen.g @1.85
Oglądam nie ma cienia szansy na toNisihkori Set 2 @ 7.5
Zamykam z prawie całym zyskiem bo uciekam na miasto :champagne::champagne::champagne: :cash::cash::cash:Lutsk w siatę 5.25