>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [81]

Status
Zamknięty.
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
https://forum.bukmacherskie.com/threads/konkretne-granie.153763/#post-6731874
Mówiłem o 3/4 propozycjach na dziś, poza ręczną będą jeszcze dwie. Bez szaleństw, dzisiaj i tak już jest dobrze. Dla odważniejszych można spróbować Kolonię -2,5, sądzę, że będą mieli dużą przewagę. A co do NHL to liczę dziś na przebudzenie Goldenów i w starciu z Sabres, którzy mają prezentować ofensywny hokej pasuje mi over po dobrym kursie. Powo.

B 110,2K

byle-na-plus

Użytkownik
Taka lużna propozycja:
Southampton - Chelsea over 12,5rr 3,79✅
Liverpool - Manch. City over 12,5rr 3,60⛔
PSG - Lyon over 11,5rr 2,89✅
Atl. Madryt - Betis over 12,5rr 3,60⛔
Valencia - Barcelona over 12,5rr 3,60⛔
Korona - Jagiellonia over 11,5rr 2,93✅
Cracovia - W. Kraków over 12,5rr 3,60✅
Napoli - Sassuolo over 12,5rr 3,21⛔
Atalanta - Sampdoria over 12,5rr 2,93✅
Lazio - Fiorentina over 12,5rr 3,21⛔
Jak widzicie bardzo lużna...

Małe podsumowanie z wczoraj. Zawiodły hity w Anglii i Hiszpanii. Weszła połowa co biorąc pod uwage kursy nie jest złym wynikiem. Za wczesnie na wnioski ale trzeba sie temu przyglądnąć.

Otrzymane punkty reputacji: +3
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Oczekuje
Start 2 - Vindbjart
Piłka Nożna / Norwegia / Regionsligaen avd. 3
8 paź 2018, 19:00
Regulaminowy czas gry
Vindbjart
5.10 unibet
Czy ktos moze rzucic okiem na ten mecz? Wydaje mi sie ze unibet sie pomylił i kurs powinien byc odwrotny. Na gospodarza jest 1,28 a na gosci 5,10. Goscie walczą o awans a gospodarze o utrzymanie
Kursy znacznie poleciały, były @1,9 na gospodarzy. Być może jakieś 3 za 3 lub goście po prostu nie chcą awansować, dają rezerwy czy juniorów. Różnie może być.

roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
Taka lużna propozycja:
Southampton - Chelsea over 12,5rr 3,79✅
Liverpool - Manch. City over 12,5rr 3,60⛔
PSG - Lyon over 11,5rr 2,89✅
Atl. Madryt - Betis over 12,5rr 3,60⛔
Valencia - Barcelona over 12,5rr 3,60⛔
Korona - Jagiellonia over 11,5rr 2,93✅
Cracovia - W. Kraków over 12,5rr 3,60✅
Napoli - Sassuolo over 12,5rr 3,21⛔
Atalanta - Sampdoria over 12,5rr 2,93✅
Lazio - Fiorentina over 12,5rr 3,21⛔
Jak widzicie bardzo lużna...

Małe podsumowanie z wczoraj. Zawiodły hity w Anglii i Hiszpanii. Weszła połowa co biorąc pod uwage kursy nie jest złym wynikiem. Za wczesnie na wnioski ale trzeba sie temu przyglądnąć.
Szczerze powiedziawszy jak wczoraj na to spojrzałem dawałem Ci maksymalnie 3 profity, czapki z głów. Dobra robota

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Ciekawe czy byłeś taki mądry na koniec 2 tercji :facepalm:
Nie lubię się jakoś specjalnie wdawać w dyskusję, ale tym razem czuję potrzebę. Nie ważny wynik w połowie meczu, ale na koniec. To była kwestia czasu, bo z minuty na minutę dużo szybsi byli Avto i mieli większą przewagę. Nie nadążali, łapali kary i to ich wykończyło. Przyszła skuteczność i zrobili to pięknie. Jakbyś oglądał, to byś zdanie zmienił.
Dałeś typ przeciwny, gdzie nie było cienia szans, a Ty nazywasz to value...były jakieś duże spadki czy coś i zagrałeś przed? No nie, kurs rósł, wybrałeś całkiem dobry, przyznaję, ale myślę, że nie masz pojęcia żadnego o tej lidze.
Powodzenia w dalszych typowaniu ;)

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Na razie to tylko Ty szczekasz, a trafiłeś pierwszy typ. Tego handicapu czemu nie rozliczasz?
Żeby nie było spamu NRG @2.2 z csa
E: Dobra, widzę nie ma z kim rozmawiać. Kolejna gwiazda na parę dni się pojawiła co pozjadała wszystkie rozumy i szkoda tracić na nią czasu ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom