>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [81]

Status
Zamknięty.
krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Szybkie 3:0 dla Odintsova. Mecz był o 12
no właśnie też poszukałem trochę informacji odnośnie tego spotkania, i ku mojemu zdziwieniu około 13:30 William Hill przyjął ten typ, ciekawe, bo powinni rozliczyć jako zwrot

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Hameenlinna U20 - SaiPa U20 1 1.50
Hameenlinna U20 - SaiPa U20 -1 1 1.80

S 170,2K

styrbjorn

Użytkownik
Southern Kings vs Leinster (rugby) over 51,5. 1,85 Bedzie tutaj wysoki wynik bankowo
Ledwo dałem i nastrzelali. Ale jak ktoś chce grać to linia 60,5 pęknie lekko. Pewniaczek.
XD, co za absurd oni tak nawalają punktami, ze nie nadążam pisac postów ale polecam zagrać jakąkolwiek macie linię.

U 0

Gość
https://forum.bukmacherskie.com/threads/konkretne-granie.153763/page-5#post-6746272
Jedziemy na dziś, porcja typów kończąca tydzień. Na razie słabo to wygląda niestety, ale dziś myślę, że odrabiamy.
To najważniejsze zeby wchodziło nawet pare zł do przodu cieszy niż ciągle minusy
Umnie porażka totalna na koszach ,też odrabiam ,ale cieżko mi idzie
Hyba wale Sonderskije w expie za sporo nawet czuje z Handi
Pozdrawiam
SønderjyskE - Odense Bulldogs 1 tercja -0,5 1 1.75
Na over 1,5 też 1.75 kurs 1 tercja

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
To najważniejsze zeby wchodziło nawet pare zł do przodu cieszy niż ciągle minusy
Pozdrawiam
Trochę pecha też było, nie ma źle tak ogólnie. Jeden tydzień mnie nie martwi, chodzi o regularność. Po 2 miesiącach się okaże wszystko ;)

S 170,2K

styrbjorn

Użytkownik
Ledwo dałem i nastrzelali. Ale jak ktoś chce grać to linia 60,5 pęknie lekko. Pewniaczek.
XD, co za absurd oni tak nawalają punktami, ze nie nadążam pisac postów ale polecam zagrać jakąkolwiek macie linię.
Teraz już nie gram, bo mam pograne ale ta linia 76,5 też do zrobienia jest jakby ktoś sie zastanawiał.

U 0

Gość
Trochę pecha też było, nie ma źle tak ogólnie. Jeden tydzień mnie nie martwi, chodzi o regularność. Po 2 miesiącach się okaże wszystko ;)
I tak trzymaj a co rob eisaberlin niemma pytań 2-0 na 2-3 dziękuje już nic mnie nie ździwi ,i kupon z ziemaniaka do kosza poszedł 4 mecze maihen,eisa,sonderskyje i rosenburg ako 3.59 i Niemieckie odwalają to się wnerwiłem aż musze ochłonać ,najwyzej szybko mnie zawał chwyci bo już jestem stary a nerwy mam duże ,jak widze co oni wyrabiają w 1 tercji ,chyba z eustawka poszła na 1 tercje w expie dałem Sonderskyje 1 i 1 tercja -0,5 po połowie kasy z konta
Miłego popołudnia życzę i wygranych dużo ,specjalnie leciałem szybko puścić hokeja nIEMIECKIEGO BO O 14 BYŁ I SIĘ ZAWIODŁEM ,szkoda bylo lecieć widze ????

U 0

Gość
Pozdrawiam
Sonder 2-1 ✅
Dziękuje :bow:

S 170,2K

styrbjorn

Użytkownik
No z tą ostatnią linią to mnie trochę poniosło. W ogóle to zepsułem, bo miałem 2 zakładki otworzone i najpierw dodałem posta w dziale od hokeja i zorientowałem się dopiero po 3 minutach, a jak dodałem post w tym temacie to zaraz zablokowali linie. Te pierwsze 3 linie były do gry, czyli 51,5; 56,5; 61,5. Ale one były tak krótko, że tylko ktoś kto wiedział ocb zdążył by zagrać, bo ja bym to grał nawet jak linia podskoczyła o te 5 punktów i zdążył bym. Ale przeczytać posta i przestawić to a potem zagrać to już byłoby ciężej.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom