P 254 pablo95 Użytkownik Październik 27, 2018 #3761 Under 79.5 w 2 polowie u Polonistek placa @ 1.80 Kliknij aby rozwinąć... brac?
R 1,6K ranver Użytkownik Październik 27, 2018 #3762 Stephens po tym meczu chyba znowu zapasci dostanie jak ze 2 lata temu co meczu nie mogla wygrac przez iles tam czasu. Rower blisko.
Stephens po tym meczu chyba znowu zapasci dostanie jak ze 2 lata temu co meczu nie mogla wygrac przez iles tam czasu. Rower blisko.
25,1K mjaurvcein Użytkownik Październik 27, 2018 #3763 Juz pewnie osci zostaly. Ta ilosc pkt Olsztyna to wielka anomalia. One sa 6/11 za trzy w tym meczu.
5,2K quick. Znawca Tenis Październik 27, 2018 #3764 Stephens 2 set @ 2,60 Kliknij aby rozwinąć... Jeszcze wierzycie? ???? A tak serio to wszystko jest możliwe, choć będzie ciężko. Grać potrafi i jakby sie odpaliła to może to wygrać.
Stephens 2 set @ 2,60 Kliknij aby rozwinąć... Jeszcze wierzycie? ???? A tak serio to wszystko jest możliwe, choć będzie ciężko. Grać potrafi i jakby sie odpaliła to może to wygrać.
15,1K hallik Użytkownik Październik 27, 2018 #3766 Do 0 się połamała Pliskova.. sama w zasadzie. Co te kobity mają w głowach :facepalm:
6,1K nole Forum VIP Październik 27, 2018 #3767 Jeszcze wierzycie? ???? A tak serio to wszystko jest możliwe, choć będzie ciężko. Grać potrafi i jakby sie odpaliła to może to wygrać. Kliknij aby rozwinąć... Oczywiscie, ze tak. To jest tenis kobiecy. Tutaj może się wszystko zmienić od ręki. Jak widać juz jest 3:2 dla Sloane.
Jeszcze wierzycie? ???? A tak serio to wszystko jest możliwe, choć będzie ciężko. Grać potrafi i jakby sie odpaliła to może to wygrać. Kliknij aby rozwinąć... Oczywiscie, ze tak. To jest tenis kobiecy. Tutaj może się wszystko zmienić od ręki. Jak widać juz jest 3:2 dla Sloane.
5,2K quick. Znawca Tenis Październik 27, 2018 #3768 Dołożyłem win Stephens po @2,60 Powinno być coraz lepiej
B 110,2K byle-na-plus Użytkownik Październik 27, 2018 #3769 Jeszcze wierzycie? ???? A tak serio to wszystko jest możliwe, choć będzie ciężko. Grać potrafi i jakby sie odpaliła to może to wygrać. Kliknij aby rozwinąć... Chyba na serio trzeba uwierzyć:]
Jeszcze wierzycie? ???? A tak serio to wszystko jest możliwe, choć będzie ciężko. Grać potrafi i jakby sie odpaliła to może to wygrać. Kliknij aby rozwinąć... Chyba na serio trzeba uwierzyć:]
5,2K quick. Znawca Tenis Październik 27, 2018 #3770 Oczywiscie, ze tak. To jest tenis kobiecy. Tutaj może się wszystko zmienić od ręki. Jak widać juz jest 3:2 dla Sloane. Kliknij aby rozwinąć... Nie o to mi chodziło Sloane ma.warsztat i jak w głowie poukłada to wygra,proste. Wszystko zależy od psychiki.
Oczywiscie, ze tak. To jest tenis kobiecy. Tutaj może się wszystko zmienić od ręki. Jak widać juz jest 3:2 dla Sloane. Kliknij aby rozwinąć... Nie o to mi chodziło Sloane ma.warsztat i jak w głowie poukłada to wygra,proste. Wszystko zależy od psychiki.
3,4K tyksiol Użytkownik Październik 27, 2018 #3772 Galata win siatka hc -1.5 seta @2.75 Kliknij aby rozwinąć... boom
15,1K hallik Użytkownik Październik 27, 2018 #3773 Dalej masa błędów Sloane. Karolina miała chwilową zapaść, jak się ogarnie to wygra tego seta
R 1,6K ranver Użytkownik Październik 27, 2018 #3775 Teraz Pliskova zestresowana do granic możliwości hehe ale mam watpliwosci czy Stephens to wykorzysta...
Teraz Pliskova zestresowana do granic możliwości hehe ale mam watpliwosci czy Stephens to wykorzysta...
B 110,2K byle-na-plus Użytkownik Październik 27, 2018 #3776 Ural więcej rr 4,30 Kliknij aby rozwinąć... boom:champagne: 9:7