>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [81]

Status
Zamknięty.
uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Wiem, że tu kilka osób z działu grywa E-Sport, a konkretnie Counter Strika, ja w tym siedzę dosyć mocno, ale ciekawią mnie zawsze opinię innych przed zagraniem. Nie sądzicie, że 2.80 na Faze to już lekka przesada? W BAH handi +1,5 mapy na FAZE jest po 1.50 co właśnie pobrałem. Navi gra dobrze, mają potężny win strike z Faze, ale mimo wszystko widzę tutaj lekkie value.
Tak BTW. Po kilku ładnych latach odkryłem ten dział i już jest jak dla mnie działem numer jeden. Bez zbędnego pier... ludzie dają typy i jest tutaj kilka, kilkanaście konkretnych osób z tego co widzę.

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Bali United - Pusamania Borneo, 60min 0:2, Pusamania powyżej 2.5 goli, LVbet, @3.00
Bali jakoś nie specjalnie ruszyło do ataku po przerwie, nie zdziwi mnie jak dostaną 3go gola, dziwnie to wygląda.

edit.
⛔
Były jeszcze 2 gole ale niestety dla Bali. Nie wiem jak to zrobili, ale szkoda połowy stawki zainwestowanej niepotrzebnie na live. Wynik 2:2.

Otrzymane punkty reputacji: +21
uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Bali United - Pusamania Borneo, obydwie strzelą, @1.74 Unibet. Start za 10min.
Myślę że warto, nie mam za bardzo czasu by pisać teraz poniżej w linku wyjściowe 11-ki i kilka ciekawych słów do meczu, może komuś się przyda. Powinniśmy zobaczyć overove spotkanie.
Strona w języku indonezyjskim niestety, ale od czego jest wujek google.
http://www.baliutd.com/news/media-news/lilipaly-starter-melvin-platje-isi-posisi-ujung-tombak/
✅
A jak goście przez przypadek dołożą jeszcze jedną (3) to będzie pieknie.

edit.
2:2

Otrzymane punkty reputacji: +16
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom