ziomeczek9393
Użytkownik
Barcelona 2 gol @2.50
jeszcze jeden dawac ????
Barcelona 2 gol @2.50
PSG 2:2???????? reszta ;xTasiemka LM:
Liverpool - Crvena Zvezda Belgrad
Powyżej 10.5
Suma celnych strzałów w meczu (10.5)
@1.6
Fc Lokomotiv Moscow - Fc Porto
Porto
@2.08
Galatasaray - Fc Schalke 04
Galatasaray lub remis
@1.45
Borussia Dortmund - Atletico Madryt
ponad 1.5
@1.38
PSG - Napoli
PSG
@1.57
Barcelona - Inter
Barcelona
@1.62
AKO @17
18:3 ogólnieile w końcu strzałów było w Liverpoolu?
świeciło się 11 i był strzał złapany w ostatnich sekundach :/
widzę z uefa, ale było 11 z czego nie zaliczony z karnego sparowany na poprzeczkę strzał i na sam koniec jeden złapany, oni chwile po meczu jeszcze weryfikują czy te 11 już na amen zostaje?18:3 ogólnie
11:0 celnych
Jeszcze będzie weryfikacja tzn tak mi się wydaje kiedyś podobnie miałem, kupon do kosza ale rano sprawdziłem i dodali 2 strzały ????widzę z uefa, ale było 11 z czego nie zaliczony z karnego sparowany na poprzeczkę strzał i na sam koniec jeden złapany, oni chwile po meczu jeszcze weryfikują czy te 11 już na amen zostaje?
na 21
Barcelona - Inter over 10,5 celnego strzalu
PSG - Napoli over 11,5 celnego strzalu
ako 3,46
A na 100% sparowany? Bo jak nie to lipton.widzę z uefa, ale było 11 z czego nie zaliczony z karnego sparowany na poprzeczkę strzał i na sam koniec jeden złapany, oni chwile po meczu jeszcze weryfikują czy te 11 już na amen zostaje?
jeszcze na ich stronie "Borjan (Crvena zvezda) blocks a shot. 94'" więc imo to strzałJeszcze będzie weryfikacja tzn tak mi się wydaje kiedyś podobnie miałem, kupon do kosza ale rano sprawdziłem i dodali 2 strzały ????
i niedługo wrzucę od siebie coś na NBAPSG 1x @1.8 DNB @2.5
Inter ????Inter gol + Derby gol @2.10 bet365
Na grafice końcowej tuż po meczu pokazali 12:0. To też jest przecież oficjalne źródło. Te grafiki nie są robione przez telewizję, a przez organizatora, czyli UEFA.ile w końcu strzałów było w Liverpoolu?
świeciło się 11 i był strzał złapany w ostatnich sekundach :/