cuadrado12
Użytkownik
Cecchinato wygra seta - TAK @2.20 bet365
https://1xhjk.top/pl/Pany mógłby ktoś zapodać link do strony 1xbet? Bo mi z tego "https://1xfye.top/pl/" pokazuje , że not available , a jeszcze niedawno chodziła bez zarzutów.
szkoda tylko porannych tajek, nadal mam bol tylka o nie ????Madzia co biedna w starciu z Sabalenka, ale będzie łatwo ????
No.zrypaly zupełnie 4 set, prowadziły cały czas i w końcówce oddały. Nie mniej jednak i tak zanosi się na zysk z nocki, także nie ma źle w sumie. Systematycznie do przodu i się uzbiera fajny zysk.szkoda tylko porannych tajek, nadal mam bol tylka o nie ????
Też się naciąłem na tego scorebota i dałem czysty win Rene, a tu cache i widać trochę brak zgrania ???? W ogóle ten scorebot to już nie pierwszy raz taki numer odstawia na tym turnieju z tego co zauważyłem, więc trzeba następnym razem czekać do samego końca aż pojawi się veto...cs
Imperial - Renegades - over 26,5 @1,88
Renegades win @2,56 delikatniej
oba w 1xbet
E: Scoreboard mnie oszukał z mapą, ale przy typach zostaje.
Ja się na to nabrałem wczoraj - i to też w pierwszym meczu dnia, gdzie też miał być Mirage (jak dzisiaj), a było coś innego. Może tak mają ustawiony cfg? Tylko pytanie czy w kolejnych meczach wczoraj też były takie błędy? Ja niestety nie miałem okazji tego śledzić.Też się naciąłem na tego scorebota i dałem czysty win Rene, a tu cache i widać trochę brak zgrania ???? W ogóle ten scorebot to już nie pierwszy raz taki numer odstawia na tym turnieju z tego co zauważyłem, więc trzeba następnym razem czekać do samego końca aż pojawi się veto...
Ze dwa razy wczoraj widziałem inną mapę na scorebocie niż ta którą później rzeczywiście grali. Pewnie taki cfg, ładuje byle jaką mapę, serwer łączy się z povem i hltv pokazuje.Ja się na to nabrałem wczoraj - i to też w pierwszym meczu dnia, gdzie też miał być Mirage (jak dzisiaj), a było coś innego. Może tak mają ustawiony cfg? Tylko pytanie czy w kolejnych meczach wczoraj też były takie błędy? Ja niestety nie miałem okazji tego śledzić.
Lepiej punktowe handiJaponki ugrają seta z Serbkami ?
ics
Imperial - Renegades - over 26,5 @1,88
Renegades win @2,56 delikatniej
oba w 1xbet
E: Scoreboard mnie oszukał z mapą, ale przy typach zostaje.
Montrewey 1-0Chile W - South Africa W over 1,5 1.43
Chile W - South Africa W 1 1 1.70
Chile W - South Africa W over 2,5 2.35
Monterrey - Queretaro over 2,5 1.70
Argentyna ładnie pojechała na 2,5 kurs 3,40 było :bow: no super ustrzeliłem ,takie overki to lubie :bow:????
Ascuso 2-2
sera 1-1 over 1,5 i 2,5
Lusvile 2-1
Futsall
paulo 2-2
po przejściach, ale jest.Cecchinato wygra seta - TAK @2.20 bet365