oxi64
Użytkownik
0:2Oglądał ktoś mecze w Antwerpii? Dziś finał, a kurs na rudego moim zdaniem warty gry, może ktoś się wypowiedzieć jak w tym tygodniu wyglądała gra obu tenisistów?
Kvitova - Svitolina @2,7 uni, 1/10 dla lepszego oglądania
![White heavy check mark :white_check_mark: ✅](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/2705.png)
0:2Oglądał ktoś mecze w Antwerpii? Dziś finał, a kurs na rudego moim zdaniem warty gry, może ktoś się wypowiedzieć jak w tym tygodniu wyglądała gra obu tenisistów?
Kvitova - Svitolina @2,7 uni, 1/10 dla lepszego oglądania
Nie tylko, kursy lecą na Szczecin w dół. Ja stawiam w dubelku z Cuprum +2,5 (@1,43 - śmieszne to trochę bo myślę, że Cuprum dzisiaj wygraCzy tylko ja dzisiaj stawiam w kierunku Szczecina w siatkówce?
Vallecano over 2,5 kartki 1 ,71
Woźniacka miał w jednym gemie Czeszki 0/40 w drugim 15/40 i nie wykorzytała. Grając z żarem w tyłku mogła mieć 3/3.Co będzie jak się rozluźni?Masowecza na Wozniacka = 2:0 dla Pliskovej
Mozna grac Pliskova drugi set juz
Tu nie chodzi o rozluźnienie. Wozniacka dostanie 2:0 po prostu. Woznacka ktora tydzien temu grala jak mistrzyni przez tydzien odpoczywala i zapomniala jak sis gra w tenisa.no zdarza sie przeciezWoźniacka miał w jednym gemie Czeszki 0/40 w drugim 15/40 i nie wykorzytała. Grając z żarem w tyłku mogła mieć 3/3.Co będzie jak się rozluźni?
Ja Wożniacka będzie przegrywać jak do tej pory nawet długie wymiany to masz racjęTu nie chodzi o rozluźnienie. Wozniacka dostanie 2:0 po prostu
Empoli @2.40 bet365