Kolejkę wcześniej z General nawet 100 nie potrafili osiągnąćQuenzon - Bulacan over 125.5 @ 3.88
Bulacan ostatnio razem z Bandera wykrecili 230 pkt w 40 minut... Dzisiaj jakas paraolimpiada ale tempo szybkie.
2x:cholerniezly:dokładka na over 1,5 po 2,08
kopalnia zlota w tym turniejuover 26.5 również w meczu Renegades Tyloo @ 1.85
Kiedy byl kurs na Kiwatsewa @3? Bo chyba nie jak prowadził 1:0 W setach:smoke:
5 pod rząd weszło, ze srednia krusów grubo powyzej 2 ???? najwyzszy 4.80 ???? starczy na dzis ????
sorry, literówka tam byl typ na drug set ????Kiedy byl kurs na Kiwatsewa @3? Bo chyba nie jak prowadził 1:0 W setach
I zrobili izzi winn po kursie 16Lepiej niech ktoś mi powie co będzie w meczu Kaspiy - Tobol. Zagrałem za 800 na Tobol po kursie 16 i prowadzą do przerwy 10 punktami.
Pokaż ????I zrobili izzi winn po kursie 16
Dwa razy na tym forum udowadniałem co gram i za ile. Raz nawet wyłapałem za to bana. Więcej nie będę tego robił.Pokaż ????
Edit zagram jednak normalnie cyberzen +7.5 @ 1.90
obys nie mial racji bo mam pograne zwyciestwo gospodarzy grubiejHalbank Ankara straszny poziom, zero przyjęcia zero ataku...Luburic jedynie trochę na plus. 1-3 Malyie powinno być.
Sam mam pograne.. Ale poziom tragedia w halbanku... Skład już też u nich średni.obys nie mial racji bo mam pograne zwyciestwo gospodarzy grubiej
kto nie wygrywa 3:0 przegrywa 2:3 mamy juz 2:2 bedzie dobrze ????Sam mam pograne.. Ale poziom tragedia w halbanku... Skład już też u nich średni.
grajac twoje typy czlowiek przez 2 tygodnie bylby juz jakies 20000 zl na minusie :cwl::cwl::cwl:????Hoang 1set @1,55
1200PLN