Kolego, ale było 2:1 więc plusik ????Albirex vs Kamatamare BTTS @2 grubo
no niestety
Fabbiano 2 set @2,4
Przy graniu pre, jak zostawało mi jedno zdarzenie na kuponie, to pojawiała się opcja. Przy live różne.pytanie do ludzi co grają w sts. ktos sie moze orientuje. od ilu trafionych zdarzen na kuponie pojawia sie cashout?? jjeste jakas zasada? mam na kuponie 6 meczy , trzeci juz mi wchodzi ale cashoutu nie ma
1:0 i 2 ????Jeonnam--Seoul over 1.5
@3.40
kurka w 1 polowie, jaki to byl kurs:dntlck:Jak juz tak idzie, to
Avispa vs Fafiano btts @1.96
zaczynaja za 20 min.
z tego co orientuje to jak masz pre wszystko to dopiero po zakończeniu spotkania być może pojawi się cashout jeśli oczywiście wygrana nie przekracza 2280pytanie do ludzi co grają w sts. ktos sie moze orientuje. od ilu trafionych zdarzen na kuponie pojawia sie cashout?? jjeste jakas zasada? mam na kuponie 6 meczy , trzeci juz mi wchodzi ale cashoutu nie ma
aaa to kicha. tak wszystko grane pre..Przy graniu pre, jak zostawało mi jedno zdarzenie na kuponie, to pojawiała się opcja. Przy live różne.
cyk cyk i nawet 3 wsadzili.Dalian Yifang over 1.5 gola @2.10 bet365
Tam cashout to od Święta. Ze dwa razy w czasie meczu wyskoczy. Do tego taki że nie opłaca się wypłacaćpytanie do ludzi co grają w sts. ktos sie moze orientuje. od ilu trafionych zdarzen na kuponie pojawia sie cashout?? jjeste jakas zasada? mam na kuponie 6 meczy , trzeci juz mi wchodzi ale cashoutu nie ma