>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [80]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
pytanie do ludzi co grają w sts. ktos sie moze orientuje. od ilu trafionych zdarzen na kuponie pojawia sie cashout?? jjeste jakas zasada? mam na kuponie 6 meczy , trzeci juz mi wchodzi ale cashoutu nie ma

M 465

michal91

Użytkownik
pytanie do ludzi co grają w sts. ktos sie moze orientuje. od ilu trafionych zdarzen na kuponie pojawia sie cashout?? jjeste jakas zasada? mam na kuponie 6 meczy , trzeci juz mi wchodzi ale cashoutu nie ma
Przy graniu pre, jak zostawało mi jedno zdarzenie na kuponie, to pojawiała się opcja. Przy live różne.

Otrzymane punkty reputacji: +5
slomiany400 48,3K

slomiany400

Użytkownik
z tego co orientuje to jak masz pre wszystko to dopiero po zakończeniu spotkania być może pojawi się cashout jeśli oczywiście wygrana nie przekracza 2280

Otrzymane punkty reputacji: +5
A 320

azael

Użytkownik
Tam cashout to od Święta. Ze dwa razy w czasie meczu wyskoczy. Do tego taki że nie opłaca się wypłacać

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom