>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy na żywo - Dyskusja [80]

Status
Zamknięty.
psychol32 504K

psychol32

Użytkownik
W Austrii zagra Rapid ze Spartakiem.Austriacka liga moim zdaniem procz ekipy z RedBull jest naprawde przecietna,ale u siebie fakt jeszcze cos tam potrafia kopnac,Rosjanie,ktorzy nie sa nowicjuszami powinni spokojnie jednego gola zdobyc na austriackim terenie
Rapid - Spartak Moskwa Spartak Moskwa over 0.5 gola @1.30
Szatnia w Spartaku rozwalona. Grają przeciwko trenerowi. Jacyś zawodnicy nawet zostali zawieszeni.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Dzień Dobry wszystkim
Omsk powinien wygraĆ 1.60
nA gole niema co grać ,można pokusić się nawet -1 jak wygrJĄ 1 zwrot
Nocka umnie kijowa niestety ,ale dzisiaj musi pujsć lepiej na Lige Europy Robie taśme na 1,5 ,małe kursy ale ako 2 sie zrobi i za sporo wale i overy 2,5 też
POZDRAWIAM UŻYTKOWNIKÓW NA FORUM !!!!:bow::sun: ???? :]
NIECH WAM SŁOŃCE ŚWIECI Z WYGRANYMI MECZAMI :bow:

D 14

dominik_wtk

Użytkownik
Rynki w meczu Berankisa szaleją z Tsitsipasem, przedmeczowo 1,33 na Greka i po wygranym secie nadal 1,33 na żywo.....;)
1:0 w setach, w drugim secie 5*:1 w Tiebreaku i uwaga...kursy na żywo aż 1,20 mimo, ze przedmeczowo 1,33...... ???? ???? ???? ???? ???? ???? oczywiście set przegrany z tego 5*:1...
@Edit: ojej, pewnie nikt się nie spodziewał, że da się złamać ... ;)ah ten czysty tenis..

Otrzymane punkty reputacji: +3
verno 948,6K

verno

Znawca - Hokej
Spóźniłem się na 6.5 ale lecimy w to
Tajwan Power Company - Royal Blues
over 7.5
@1.80
✅✅ po 5min od podania typu czyli w 53&#39; już wbili 2 bramy, na 8:0 dopiero w 79&#39; już myślałem że nie ogarną ????

psychol32 504K

psychol32

Użytkownik
Jeśli przedmeczowo jest na zawodnika 1,30, wygrał seta i w drugim prowadzi w tiebreaku 5:1 i serwuje to według mnie kursy powinno być w granicach 1,02 a nie 1,18-1,20... ;) a tu o... ;)
I co zarobiłeś na tym wale czy przegrałeś po 1.30

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Od meczu Radwańskiej chyba z 2012 roku jak mi zostaje jeden mecz to go kontruje przedmeczowo zawsze, także jest plus ale nie taki jak powinien być. Mimo wszystko mega dziwne...;)
Wiecej zarobisz jak zwyczajnie nie dodasz ostatniego meczu do kuponu.

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Od meczu Radwańskiej chyba z 2012 roku jak mi zostaje jeden mecz to go kontruje przedmeczowo zawsze, także jest plus ale nie taki jak powinien być. Mimo wszystko mega dziwne...;)
Tylko ze akurat dziwne te kursy podales, po przegranym secie bylo 7 na Berankisa, potem zjechali na 3.60 ale to dlatego ze sztywno trzymal podanie i przed tajem miales seta 50/50. Przy 3:0 juz bylo 12 na Berankisa

D 14

dominik_wtk

Użytkownik
Tylko ze akurat dziwne te kursy podales, po przegranym secie bylo 7 na Berankisa, potem zjechali na 3.60 ale to dlatego ze sztywno trzymal podanie i przed tajem miales seta 50/50. Przy 3:0 juz bylo 12 na Berankisa
Kolego, mówiłem o drugim secie i o kursach na Greka ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom