>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [80]

Status
Zamknięty.
stanior 1,8K

stanior

Użytkownik
Siemano. Orientuje sie ktoś może ile idzie wypłata z betsafe przed Trustly na konto ? Dziś wypłaciłem okolo godzine temu i zweryfikowali wypłate i czy jest jakaś szansa że dojdzie jutro na PKO ?

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Faze ugrywa po tt na fullu 1 runde! Słownie jedną. Ugrywając do tego pistole.... Jakby nie przegrali tego forca to by był wynik 13-5, z takiego myśle ze by sie navi juz nie podniosło. Totalny zawod z ich strony, zwłaszcza Karrigana który nawet strzelał ale taktycznie tragedia, szczególnie najważniejsza runda pod koniec przy 12-12 gdzie mieli entry. Jeśli nie dostaną w następnej fazie Winstrike to lecą 0-3
Na koniec.
Fallen wiecej fragow niz Oskar @1.83
MIBR -2.5 @1.85
✅
✅
Ez, odkąd jest Ynk to Fallen gra o niebo lepiej. Powiedziałbym ze prezentuje sie stabilniej nawet niz coldzera

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
New York RB II vs Toronto II typ: under 3,5 kurs: 2 (Etoto) godz 01:00 tutaj troche przesadzili z kursami wiec sobie zaryzykuje. Na over 4,5 jest tylko 2,6...Generalnie NY mocno overowa druzyna, ale teraz mecz o stawke walcza o PO. Zostaly 2 kolejki. Toronto okupuje ostatnie miejsce. Do tego typu zacheca mnie przede wszystkim H2H. W ostatnich 5 meczach bezposrednich ani razu nie padly 4 bramki. Toronto niby dostaje od kazdego co nie oznacza ze zawsze tak bedzie. Ja probuje takie cos.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Witam Wszystkich po wakacjach
Koszykówka 20:30
Lebanon - China 2 1.70
92-88 ⛔
No niestety 4 kwarte zawalili i w dogrywce też ,niestety ,kosza przeważnie nie trafiałem
Costa Rica start 23:00
Santos de Guapiles - Cartagines over 1,5 1.33

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Napisałem na angielskim czacie, że mój zakład został niepoprawnie rozstrzygnięty a babka mnie pyta czy chodzi o MIBR ???? mam czekać, bo rozwiązują ten problem.

U 0

Gość
Start 21:00 Egipt
Zamalek SC - Talaea El Geish 1 1.31
Zamalek SC - Talaea El Geish over 1,5 1.34
Zamalek SC - Talaea El Geish over 2,5 2.10
Zamalek SC - Talaea El Geish over 2 1.57
Zamalek SC - Talaea El Geish -1 1 1.56
3-0 ✅
Dziękujemy piłeczka pięknie dała zysk i oto chodzi ,szkoda KOSZA NIESTETY
o 23:30 kolejna piłka która zapodam po 23 z BRAZYLIJSKA

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Czekam na kursy w meczu Peguli z Martić na jutro, ale nie mogę się doczekać. Po tym co widziałem dzisiaj w wykonaniu obu pań, będzie tam zajebisty bet, jeśli oczywiście nie przesadzą z kursami i liniami ;)

U 0

Gość
Ma ktoś staty do kosza z Brazyli znaczy tabelke ,bo pokazuje mi z egrają o 00:30 ana flascore niema kosza z Brazyli ,a chciałbym coś pograć na handi jakieś ,albo na pk
Dziękuje za pomoc

U 0

Gość
23:30 Brazylia
Internacional U20 - Vitoria BA U20 over 1,5 1.21
Internacional U20 - Vitoria BA U20 over 2,5 1.70

A 320

azael

Użytkownik
Będę nieskromny i się pochwalę dzisiaj weszło mi 16 zakładów we wszystkich kursy powyżej 5 oczywiście single żadne ako

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom