Android wiecej fragow niz bodyy @1.87
Shazam wiecej fragow niz kennys @1.98
Complexity wygra 1 polowe @2.15
Kursy z ruska. Col po tt, graja cache, jedna z niewielu map gdzie tt teoretycznie lepsze niz ct. Warte spróbowania. Obie drużyny w ostatnim czasie nie grały tej mapy zbyt wiele, szczególnie g2, dlatego bez szaleństwo ze stawka, Col w koncu gdzieś indziej niz inferno dlatego nie ma co ryzykować (choć duzo bardziej przekonali oni niz g2 które ledwo co 5v4 wygrali)
No tym razem lipa ????SCM Craiova @ 3,00
Legalny bukmacher, licencja ministerstwa finansow, wiec krzak raczej nie, a i oferta całkiem ciekawaCzesc gra ktos z was na TOTALBET? Dostalem maila ze rozdzaja freebety 25zl dla nowych tylko czy to jakis spoko bukmacher czy raczej jakis krzak co chce wyludzic dane ?
Najlepsze jest w tym bonusie to ze jak wygrasz z tego free beta np. 300 zl to masz normalnie na koncie a nie jak na innych bukach gdzie musisz obrocic bonus i daja przykladowo tylko 25zlWlasnie wszystko niby poprawne ale wolalem sie upewnic i poczekac na jakies opinie z waszej strony
Average damage / roundLqd and Over 26.5 zagrałem, bo w dziale przeczytałem
Co to za rubryka ADR w tym cs?
Wszyscy gracze musza być kierowca mi kat c+e? I mieć uprawnienia na przewóz materiałów niebezpiecznych, patrz broń?
:cwl: ????
Otóż to .Zapewne tak, ale już są frajerami tracąc punkty w takich meczach.. Potem bardzo ciężko im będzie w kolejnych fazach turnieju