>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [80]

Status
Zamknięty.
quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Android wiecej fragow niz bodyy @1.87
Shazam wiecej fragow niz kennys @1.98
Complexity wygra 1 polowe @2.15
Kursy z ruska. Col po tt, graja cache, jedna z niewielu map gdzie tt teoretycznie lepsze niz ct. Warte spróbowania. Obie drużyny w ostatnim czasie nie grały tej mapy zbyt wiele, szczególnie g2, dlatego bez szaleństwo ze stawka, Col w koncu gdzieś indziej niz inferno dlatego nie ma co ryzykować (choć duzo bardziej przekonali oni niz g2 które ledwo co 5v4 wygrali)
⛔
✅
✅
Do trzech plusów zabrakło 2 fragow, ale i tak jest Najs. Kenny duzo ecofragow niestety. No complexity naprawde mega mocne, gdyby nie spray przez smoka skończyliby tt 14-1!!

luque 3,6K

luque

Użytkownik
Czesc gra ktos z was na TOTALBET? Dostalem maila ze rozdzaja freebety 25zl dla nowych tylko czy to jakis spoko bukmacher czy raczej jakis krzak co chce wyludzic dane ?

jankoo 29

jankoo

Użytkownik
Wlasnie wszystko niby poprawne ale wolalem sie upewnic i poczekac na jakies opinie z waszej strony
Najlepsze jest w tym bonusie to ze jak wygrasz z tego free beta np. 300 zl to masz normalnie na koncie a nie jak na innych bukach gdzie musisz obrocic bonus i daja przykladowo tylko 25zl

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Zależy co grasz, bo na niektóre bardziej niszowe dyscypliny są śmieszne limity, do tego live w mniej popularnych dyscyplinach również słaby i ciężko coś zagrać. Niby aktywne zakłady, ale postawić się nie da. W każdym razie tak było jak próbowałem tam coś pograć z miesiąc temu, bo mieli niezłą ofertę jak na polskie buki i często lepsze kursy niż konkurencja.

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
I jest Mirage wiec liquid - NIP ponad 26.5 @1.9
Dokładam jeszcze raz dosyć grubo.
Spodziewam sie bardzo zaciętego pojedynku, z typowaniem zwycięzcy sie wstrzymam, moze w połówce. Myśle ze NIP moze to wziąć ale typowanie przeciwko liquid to nie jest dobry pomysł.

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Lqd and Over 26.5 zagrałem, bo w dziale przeczytałem ;)
Co to za rubryka ADR w tym cs?
Wszyscy gracze musza być kierowca mi kat c+e? I mieć uprawnienia na przewóz materiałów niebezpiecznych, patrz broń?

:cwl: ???? ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom