>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [80]

Status
Zamknięty.
U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Brighton musi atakować w takich meczach jak dom z WHU, myślę, że podejmą ryzyko i zaatakują od pierwszego gwizdka. Młoty na fali, silne skrzydła, na szpicy Arnauto - powinno być ciekawie...
over 0.5 HT + over 3.5 rogów HT @1.96

dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Będzie mieć ktoś dobrego streamka do Lecha, za*ebie solidną reputą ????
Ta ruska strona znowu dziala po jakim tam czasie nieobecnosci. Nie wiem czy to dobry stream czy nie, ale roznorodnosc wydarzen sportowych tam niesamowita i przechodzi sie z jedneg do drugiego w mgnieniu oka.

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
na 18:30 PHL
Orlik vs Podhale typ: over 6 kurs: 2
Torun vs Sosnowiec typ: torun -1,5 kurs: 2
Torun ostatnio slabiej, wiec u siebie powinni sie odkuc. Sosnowiec ostatnio dobra postawa, ale Torun jest mocniejszy i u siebie powinien to pokazac.
Orlik slaby kadrowo i graja na 3 piatki. A ich meczach pada dużo bramek, szczególnie w ostatniej tercji gdzie już brakuje sił.
IK Brage vs Eskilstuna szwecja typ: over 1,5 kurs: 2,23 po 1 polowie 0:0
3x ⛔ slabizna szwedzi 0:0 a hokej dziwne wyniki Torun 4:4 chociaz prowadzili 4:2 a Orlik 2:2 ehh trzeba sie zajac NBA

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
a ja odwrotnie niż kolega wyżej
cs
AGO - Heroic @1,95
Już wczoraj podczas meczu Heroic z Windigo pisałem, że ich gra na D2 mi się w ogóle nie podoba, dzisiaj kolejna przegrana z G2, idę w stronę Polaków
Jak oni tego nie wygrali to pewnie nawet oni nie wiedzą. A sam mecz na tragicznym poziomie ⛔????

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Jak oni tego nie wygrali to pewnie nawet oni nie wiedzą. A sam mecz na tragicznym poziomie ⛔????
Jedni i drudzy katastrofalne błędy i mecz mógł iść w jedną albo druga stronę, typowe 50/50. Można powiedzieć, że scout zrobił grę ???? A mecz ogólnie tak jak napisałeś - patola.

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Jóźwiak xDDDDDDDDDDD
No mi dziś się udało, co prawda trochę nerwów w 3 tercji ale sam fakt, że te ruskie to jest gorsze niż totolotek ????
Athletic Bilbao - Real Sociedad
over 1 w 1 połowie @2.43
Ruskie jak Ruskie, MHL i VHL super ale KHL mi totalnie nie podchodzi i omijam jak tylko mogę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom