Według ruskiego to liga Azji południowo wschodnia ????Bez jaj Interesować się sportem grać w bukmacherkę i nie wiedzieć co to za klub Meshkow Brest?
Jaka liga Azji? SEHA liga.
Według ruskiego to liga Azji południowo wschodnia ????Bez jaj Interesować się sportem grać w bukmacherkę i nie wiedzieć co to za klub Meshkow Brest?
Jaka liga Azji? SEHA liga.
Właśnie wiem że oni tak to podpisują tylko to nie ma nic wspólnego z Azją.Według ruskiego to liga Azji południowo wschodnia ????
Szczecin kolebka handlu ???? Rudd tez sprzedaje az miło. trzeba pamietac i tym bo turniej długi jesce i bedzie pare banankow do wylapania na liveSimone Bolleli i Danielle Bracciali ????
Braccialego mieli skazac a dalej sobie gra haha
Pieknie deblisci ahahaha
oczywiscie gol przeciwników na 0:2. A wystarczyło zagrać over 1,5. Wczoraj miałem to samo z HIFK. Pazernosc::zoltakartka:Persebaya Surabaya gol 2,38
Rozwiązanie sprawy jest opisane w tym poście: https://forum.bukmacherskie.com/threads/sts-wplaty-wyplaty.85983/page-28#post-6717325Sts wstrzymał mi wypłatę przez wypłacenie depozytu bez obrotu. Ile trwa cała procedura i jak ona wyglada?
Ding z Allenem over 0.5 centuries @ 1.53
Trump z Wilsonem over 8.5 frejmów @ 1.37
@2.09
Ja wiele razy tak robiłem i jeszcze ani razu nie miałem wstrzymanej wypłaty. Nawet dzisiaj tak robiłem...Sts wstrzymał mi wypłatę przez wypłacenie depozytu bez obrotu. Ile trwa cała procedura i jak ona wyglada?
Ja tez kilka razy tak zrobiłem a dzisiaj nie przeszło... Mogli już zwrócić mi pieniądze na konto gracza a nie zatrzymywać pieniądze na 7 dni.Ja wiele razy tak robiłem i jeszcze ani razu nie miałem wstrzymanej wypłaty. Nawet dzisiaj tak robiłem...
Jaki jest sens wpłacać by po chwili wypłacać?Ja tez kilka razy tak zrobiłem a dzisiaj nie przeszło... Mogli już zwrócić mi pieniądze na konto gracza a nie zatrzymywać pieniądze na 7 dni.