Ty tak na poważnie? To największy troll i mitoman tego forum. Edytuje posty, w których dopisuje spotkania po fakcie i rozlicza na plus.Lepiej patrzcie na poczynania najlepszego typera tutaj na forum a mianowicie Tomciomena; chłop założył drugi temat i z 500 zł rozmnożył do 4000zl w 3 dni bodajze. Pozdrawiam tego kolesia i życze jak najlepiej????
On jest legitny. Jakbyś poprosił to pewnie i by dodał druczki swoich wygranych. Potrafi typować, strasznie dużo typów gra dziennie i wychodzi jakoś na tym; no "szapo ba"Ty tak na poważnie? To największy troll i mitoman tego forum. Edytuje posty, w których dopisuje spotkania po fakcie i rozlicza na plus.
:dance:Blumberg @2.2
Myślę że chodzi o to, na dole masz termsySłuchajcie, dostałem darmowy zakład w Betsafe za 150zł, zagrałem za tę kwotę. Są jakieś haczyki potem czy normalnie to można wypłacać od razu?
Skoro kilka razy w tygodniu pisze tutaj ile to stracil w przeciagu ostatnich dni i ze juz teraz definitywnie konczy z bukmacherka, to raczej nie wychodzi na tym za dobrze.On jest legitny. Jakbyś poprosił to pewnie i by dodał druczki swoich wygranych. Potrafi typować, strasznie dużo typów gra dziennie i wychodzi jakoś na tym; no "szapo ba"
Jakbym ciągle przegrywał to pewnie bym z tym skończył, myślę,że on też ????Skoro kilka razy w tygodniu pisze tutaj ile to stracil w przeciagu ostatnich dni i ze juz teraz definitywnie konczy z bukmacherka, to raczej nie wychodzi na tym za dobrze.
W wielu tutejszych przypadkach jest to zwyczajny nalog i plus czy minus nie ma znaczenia.Jakbym ciągle przegrywał to pewnie bym z tym skończył, myślę,że on też ????
g8b8 (great bait)Lepiej patrzcie na poczynania najlepszego typera tutaj na forum a mianowicie Tomciomena; chłop założył drugi temat i z 500 zł rozmnożył do 4000zl w 3 dni bodajze. Pozdrawiam tego kolesia i życze jak najlepiej????
podbijam, ma ktoś?Polski stream do Bayernu pliska