>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [80]

Status
Zamknięty.
freez. 127

freez.

Użytkownik
W siatkowce jak są kursy przed meczem wystawione 1,60 - 2,40 to praktycznie zawsze wchodzi 2,40 ????
Jak nie wejdzie to oddajesz bo stawiam dom w zastaw. Albo Polska wygra i mieszkam w tym kraju albo przegra i wypierdal*m pod most gdzies do zachodnich sąsiadów ;)

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Villarreal - Valladolid @ under 1,5 gola @ 1,85
Jak nie wejdzie to oddajesz bo stawiam dom w zastaw. Albo Polska wygra i mieszkam w tym kraju albo przegra i wypierdal*m pod most gdzies do zachodnich sąsiadów ;)
Ja akurat na Polakow to bym nie postawił dziś pary butów ????

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Villarreal - Valladolid @ under 1,5 gola @ 1,85
/QUOTE]
Był karny, była prawidłowa bramka nieuznana, ale najważniejsze, że w tej hiszpanskiej klepaninie siedzi under ????
✅
Vilarreal u siebie to jest pewniak do grania X2 ????

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
ktoś się orientuje dlaczego tylko garstka kibiców Lecha w kotle?
Przecież oni mają protest chyba od początku sezonu. Tzn to jest taki protest że jak grają słabiej to jest ich mniej a jak grają lepiej to jest więcej ???? &quot;mamy kur*a dosyć!&quot;

husarz22 104,1K

husarz22

Forum VIP
Lech Poznań - Miedź Legnica
Typ: miedź over 0.5 do ht
@3.20
Aktualnie 20 minuta i goście mimo straty bramki utrzymują się na połowie Lecha, myślę że powinni sobie zbudować jeszcze jakaś akcje bramkową

anzelmo 266,3K

anzelmo

Użytkownik
ktoś się orientuje dlaczego tylko garstka kibiców Lecha w kotle?
Tak myślę ze Leszek od początku sezonu ma protest za wyniki drużyny z końcówki tamtego sezonu- mecz z nami + akcja z klima i coś tam w stronę prezydenta miasta i ostatnie wyniki kopaczy

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Lech Poznań - Miedź Legnica
Typ: miedź over 0.5 do ht
@3.20
Aktualnie 20 minuta i goście mimo straty bramki utrzymują się na połowie Lecha, myślę że powinni sobie zbudować jeszcze jakaś akcje bramkową
Dasz linka do streama bo ja mam bez głosu ???? ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom