"99% ludzi o tym nie wie, bukmacherzy go nienawidzą" ????W siatkowce jak są kursy przed meczem wystawione 1,60 - 2,40 to praktycznie zawsze wchodzi 2,40 ????
Zaczęli robić comeback, ale wszytko się posypało od głupio przegranego eko.cs
Kinguin - Heroic (1 mapa) @2,32
6:2 6:0Bertens 2:0 @1,75
Vilarreal u siebie to jest pewniak do grania X2 ????Villarreal - Valladolid @ under 1,5 gola @ 1,85
/QUOTE]
Był karny, była prawidłowa bramka nieuznana, ale najważniejsze, że w tej hiszpanskiej klepaninie siedzi under ????
Z taką grą, to dobrze że w ogóle ktoś się pojawił.ktoś się orientuje dlaczego tylko garstka kibiców Lecha w kotle?
Przecież oni mają protest chyba od początku sezonu. Tzn to jest taki protest że jak grają słabiej to jest ich mniej a jak grają lepiej to jest więcej ???? "mamy kur*a dosyć!"ktoś się orientuje dlaczego tylko garstka kibiców Lecha w kotle?
Tak myślę ze Leszek od początku sezonu ma protest za wyniki drużyny z końcówki tamtego sezonu- mecz z nami + akcja z klima i coś tam w stronę prezydenta miasta i ostatnie wyniki kopaczyktoś się orientuje dlaczego tylko garstka kibiców Lecha w kotle?
Bo większość oddała bilety albo wywalali z tego co słyszałem w proteście,że ostatnie wyniki nie były zadowalającektoś się orientuje dlaczego tylko garstka kibiców Lecha w kotle?
Dasz linka do streama bo ja mam bez głosu ???? ?Lech Poznań - Miedź Legnica
Typ: miedź over 0.5 do ht
@3.20
Aktualnie 20 minuta i goście mimo straty bramki utrzymują się na połowie Lecha, myślę że powinni sobie zbudować jeszcze jakaś akcje bramkową
Din. Minsk - Avangard Omsk
Omsk over 3 @2.15
Vityaz - Sibir Nowosybirsk
Over 7 @2.28
LASK Linz - Graz @ under 0,5 gola @ 1,80