Jak nie wejdzie to oddajesz bo stawiam dom w zastaw. Albo Polska wygra i mieszkam w tym kraju albo przegra i wypierdal*m pod most gdzies do zachodnich sąsiadów
Jak nie wejdzie to oddajesz bo stawiam dom w zastaw. Albo Polska wygra i mieszkam w tym kraju albo przegra i wypierdal*m pod most gdzies do zachodnich sąsiadów
Villarreal - Valladolid @ under 1,5 gola @ 1,85
/QUOTE]
Był karny, była prawidłowa bramka nieuznana, ale najważniejsze, że w tej hiszpanskiej klepaninie siedzi under ????
Przecież oni mają protest chyba od początku sezonu. Tzn to jest taki protest że jak grają słabiej to jest ich mniej a jak grają lepiej to jest więcej ???? "mamy kur*a dosyć!"
Lech Poznań - Miedź Legnica
Typ: miedź over 0.5 do ht
@3.20
Aktualnie 20 minuta i goście mimo straty bramki utrzymują się na połowie Lecha, myślę że powinni sobie zbudować jeszcze jakaś akcje bramkową
Tak myślę ze Leszek od początku sezonu ma protest za wyniki drużyny z końcówki tamtego sezonu- mecz z nami + akcja z klima i coś tam w stronę prezydenta miasta i ostatnie wyniki kopaczy
Lech Poznań - Miedź Legnica
Typ: miedź over 0.5 do ht
@3.20
Aktualnie 20 minuta i goście mimo straty bramki utrzymują się na połowie Lecha, myślę że powinni sobie zbudować jeszcze jakaś akcje bramkową