>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [80]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
jak to jak, idiotą, nazywajmy rzeczy po imieniu, jaki inny gość oddałby mecz w taki sposób, chyba drugiego takiego dzbana w ATP nie ma, ciekawe jaki był kurs na tomica w taju przy 6-3 dla Dzbana.
koło 15-20. tak samo jak na Herberta przy piłce na podwojne przełamanie dla Nishioki w 2 secie . A Herbert tez wygra swoj mecz ???? ) to wszystko przez to chinskie powietrze jest ubogie w tlen wytwarzane przez chinczykow po kosztach przez co szkodzi strasznie faworytom przez co nie potrafią skonczyc wygranych spotkan

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
verno jak tam to MHL, oglądasz? Bo zastanawiam sie czy uderzać w gości FT, przeważają tak samo jak w poprzednim meczu?
E; i 1;0 dla gospodarzy ???? dobrze że najpierw spytałem zanim pograłem

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Fragsters mecz @2 totalbet
Nie ma jeszcze kursów na druga mapę ale uważam ze bedzie w okolicy 1.8-1.9, chce to grubo uderzyć w fragsters, bo kinguin wszystkie swoje mecze męczy niesamowicie. Graja indywidualnie bardzo. Myśle ze tu kończy sie ich przygoda w Gdyni. A na trainie moze powalczą, choć myśle ze w koncu padnie under w ich meczu

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
verno jak tam to MHL, oglądasz? Bo zastanawiam sie czy uderzać w gości FT, przeważają tak samo jak w poprzednim meczu?
E; i 1;0 dla gospodarzy ???? dobrze że najpierw spytałem zanim pograłem
Nie mam dziś tyle czasu żeby oglądać cały czas, chwilę oglądam i zaraz odchodzę, goście mieli dużo szans + mieli 5v3 2 razy na ponad minutę, niestety brakuje skuteczności, jak w 3 tercji poprawią skuteczność to dalej bd możliwy handi -1.5 bo gospodarze raczej już nic nie wbiją chyba że z przypadku jak tam bramka na 1;0 w power play&#39;u bo z gry nie wiele pokazują.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Nie mam dziś tyle czasu żeby oglądać cały czas, chwilę oglądam i zaraz odchodzę, goście mieli dużo szans + mieli 5v3 2 razy na ponad minutę, niestety brakuje skuteczności, jak w 3 tercji poprawią skuteczność to dalej bd możliwy handi -1.5 bo gospodarze raczej już nic nie wbiją chyba że z przypadku jak tam bramka na 1;0 w power play&#39;u bo z gry nie wiele pokazują.
Dajże jakiegoś undera, bo mam ochotę wejść za milion ????

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Kazdy trener po takim czyms co zrobil dzis FOG to powinien wpasc w depresje. Prowadzic takiego typa to musi byc koszmar.

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
na dziś kolejny insider z 3 ligi polskiej
Górnik zabrze2-tarnowskie góry 2 win 1.90
panowie grubas
Gospodarze nie wezmą sobie kogos czasem z wyższej ligi? Jakies słówko wiecej czemu w strone gosci? Bo zaciekawiłeś mnie

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
⛔⛔

Dyscyplina: Hokej Rosja MHL
Godzina: 12:00
Spotkanie:
Sputnik Almetyevsk U21 - Belye Medvedi Chelyabinsk U21
Typ: Belye Medvedi -1.5
Kurs: 2.60
Bukmacher: unibet
Analiza:
Witam ???? dziś odpuścimy NHL i przeniesiemy się trochę do młodzików z Rosji, pod lupę biorę Belye Medvedi, które grają ze Sputnikiem. Oglądałem wczorajszy mecz i goście mieli ogromną przewagę, gospodarze nie potrafili nic z tym zrobić nawet jeśli grali w przewadze, MHL ma to do siebie że często wyniki tego &quot;dwumeczu&quot; są podobne a przynajmniej gra obu ekip także dziś również spodziewam się łatwego zwycięstwa gości -1,5 myślę że na spokojnie do pokrycia.
⛔⛔1:0 ..

roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
Reaktor - Omskie Yastreby - Hokej, MHL
Yastreby over 2 @2.61
✅
Over 5 @2.07
✅
Sputnik Almetievsk - Belye Medvedi
Over 3 @1.98
⛔
Sputnik over 2@ 2.32
⛔
4 sekundy do końca meczu i Yestreby pokrywają overy :eek::eek::eek:
2/4 ✅68
Krefeld Pinguine - Grizzly Wolfsburg
Over 6.5 @2.05

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Japonia z Holandią w siatkę kobiet - win Japonii. Włączyłem z braku laku i ubaw mam po pachy. Holenderki głupie decyzje non stop, Japonia punktuje
Rosja - Tajlandia tam dopiero się dzieje. Ruskie każdą piłkę muszą kończyć 3 razy, a i tak nie zawsze się udaje. W tej chwili jest TB i wynik cały czas jest otwarty.

kamilxait 638

kamilxait

Użytkownik
Gospodarze nie wezmą sobie kogos czasem z wyższej ligi? Jakies słówko wiecej czemu w strone gosci? Bo zaciekawiłeś mnie
Powiem tak, jestem blisko drużyny mój kuzyn gra w gorniku w weekend wszyscy razem z zawodnikami ostro poinprezowalismy, sami nie wierzą ze dzisiaj to mykna wiec stad typ na dwójkę

Otrzymane punkty reputacji: +16
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom