cały FogFog 3,75 bet 365 w meczu dwóch psycholi trzeba spróbować
cały FogFog 3,75 bet 365 w meczu dwóch psycholi trzeba spróbować
koło 15-20. tak samo jak na Herberta przy piłce na podwojne przełamanie dla Nishioki w 2 secie . A Herbert tez wygra swoj mecz ???? ) to wszystko przez to chinskie powietrze jest ubogie w tlen wytwarzane przez chinczykow po kosztach przez co szkodzi strasznie faworytom przez co nie potrafią skonczyc wygranych spotkanjak to jak, idiotą, nazywajmy rzeczy po imieniu, jaki inny gość oddałby mecz w taki sposób, chyba drugiego takiego dzbana w ATP nie ma, ciekawe jaki był kurs na tomica w taju przy 6-3 dla Dzbana.
Nie mam dziś tyle czasu żeby oglądać cały czas, chwilę oglądam i zaraz odchodzę, goście mieli dużo szans + mieli 5v3 2 razy na ponad minutę, niestety brakuje skuteczności, jak w 3 tercji poprawią skuteczność to dalej bd możliwy handi -1.5 bo gospodarze raczej już nic nie wbiją chyba że z przypadku jak tam bramka na 1;0 w power play'u bo z gry nie wiele pokazują.verno jak tam to MHL, oglądasz? Bo zastanawiam sie czy uderzać w gości FT, przeważają tak samo jak w poprzednim meczu?
E; i 1;0 dla gospodarzy ???? dobrze że najpierw spytałem zanim pograłem
Dajże jakiegoś undera, bo mam ochotę wejść za milion ????Nie mam dziś tyle czasu żeby oglądać cały czas, chwilę oglądam i zaraz odchodzę, goście mieli dużo szans + mieli 5v3 2 razy na ponad minutę, niestety brakuje skuteczności, jak w 3 tercji poprawią skuteczność to dalej bd możliwy handi -1.5 bo gospodarze raczej już nic nie wbiją chyba że z przypadku jak tam bramka na 1;0 w power play'u bo z gry nie wiele pokazują.
Mura u1,5 - 2,22 w meczu z Maribor LIVE
Gospodarze nie wezmą sobie kogos czasem z wyższej ligi? Jakies słówko wiecej czemu w strone gosci? Bo zaciekawiłeś mniena dziś kolejny insider z 3 ligi polskiej
Górnik zabrze2-tarnowskie góry 2 win 1.90
panowie grubas
1:0 ..
Dyscyplina: Hokej Rosja MHL
Godzina: 12:00
Spotkanie: Sputnik Almetyevsk U21 - Belye Medvedi Chelyabinsk U21
Typ: Belye Medvedi -1.5
Kurs: 2.60
Bukmacher: unibet
Analiza:
Witam ???? dziś odpuścimy NHL i przeniesiemy się trochę do młodzików z Rosji, pod lupę biorę Belye Medvedi, które grają ze Sputnikiem. Oglądałem wczorajszy mecz i goście mieli ogromną przewagę, gospodarze nie potrafili nic z tym zrobić nawet jeśli grali w przewadze, MHL ma to do siebie że często wyniki tego "dwumeczu" są podobne a przynajmniej gra obu ekip także dziś również spodziewam się łatwego zwycięstwa gości -1,5 myślę że na spokojnie do pokrycia.
Rosja - Tajlandia tam dopiero się dzieje. Ruskie każdą piłkę muszą kończyć 3 razy, a i tak nie zawsze się udaje. W tej chwili jest TB i wynik cały czas jest otwarty.
Powiem tak, jestem blisko drużyny mój kuzyn gra w gorniku w weekend wszyscy razem z zawodnikami ostro poinprezowalismy, sami nie wierzą ze dzisiaj to mykna wiec stad typ na dwójkęGospodarze nie wezmą sobie kogos czasem z wyższej ligi? Jakies słówko wiecej czemu w strone gosci? Bo zaciekawiłeś mnie