Skąd się tacy ludzie biorą? Mam nadzieję że trollujesz.2liga Chorwacja 19.00
Medimurje-Lucko
Medimurje win @2
Informacje znalezione na tych samych stronach co tenis o ktorym pisalem na poprzedniej stronie. Podobno bardzo podejrzany mecz z ukladem w strone gospodarzy. Ja nie mam zielonego pojecia o tych druzynach. Gram mocniej ale nikogo nie namawiam.
nawet mecz wygrali 27:25Vardar +4,5 @1,76
Dlaczego? Wyczytalem gdzies ze mecz podejrzany to przekazuje dalej informacje. W czym problem Verno?Ma ktoś spoko streamka do Zagłębie Pogoń?
Skąd się tacy ludzie biorą? Mam nadzieję że trollujesz.
Na jakieś randomowej stronie przeczytałeś o ustawce, teraz o podejrzanym meczu, kompletnie nie znasz drużyn i zawodników jeśli chodzi o tenisa, nie wiesz nawet czy facet ma obie ręce a wchodzisz w to "grubo" jeszcze przyznając się do tego publicznie...Dlaczego? Wyczytalem gdzies ze mecz podejrzany to przekazuje dalej informacje. W czym problem Verno?
Psg 3ci gol 1.72 bet365
Piłkarskie szachy, typ na Jurgen zmień Hendersona :cholerniezly:Dla emocji LFC -1 do HT @8.00 !!! YNWA
Kto chce gra, kto nie chce, to nie. Nie widzę problemu. Każdy ma swój rozum. A pelikanów mi nie szkoda ????Dlaczego? Wyczytalem gdzies ze mecz podejrzany to przekazuje dalej informacje. W czym problem Verno?
No ale pisze prawde. Nie udaje ze znam sie na chorwackiej pilce czy tenisie i polecam typy. Wyczytalem gdzies takie info to wrzucam i tyle. Moze tam graja dzieci a ten tenisista jest slepy na jedno oko. Nie wiem, nie mam pojecie. Ale napisalem cala prawde co i jak. Ok, juz nie zasmiecam.Na jakieś randomowej stronie przeczytałeś o ustawce, teraz o podejrzanym meczu, kompletnie nie znasz drużyn i zawodników jeśli chodzi o tenisa, nie wiesz nawet czy facet ma obie ręce a wchodzisz w to "grubo" jeszcze przyznając się do tego publicznie...
@Mimo że dodajesz "nie namawiam" itd to pelikanów nie brakuje co również dołączy się do tego licząc na darmową kasę.
Kto chce gra, kto nie chce, to nie. Nie widzę problemu. Każdy ma swój rozum. A pelikanów mi nie szkoda ????
No ok czaje, może niepotrzebnie gównoburze wywołałem ale jak tu pisali dzień w dzień o sprzedanym meczu bo coś im nie weszło (właśnie w tenisie) to już jestem uczulony na to określenie. koniec tematu ????No ale pisze prawde. Nie udaje ze znam sie na chorwackiej pilce czy tenisie i polecam typy. Wyczytalem gdzies takie info to wrzucam i tyle. Moze tam graja dzieci a ten tenisista jest slepy na jedno oko. Nie wiem, nie mam pojecie. Ale napisalem cala prawde co i jak. Ok, juz nie zasmiecam.
Właśnie pękli ???? 0-1Kto chce gra, kto nie chce, to nie. Nie widzę problemu. Każdy ma swój rozum. A pelikanów mi nie szkoda ????
PS a w Holandii Breda nieźle się postawiła PSV w 1 ht. Ciekawe kiedy "pękną"?