>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [80]

Status
Zamknięty.
bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Panowie a nikt nie kminił dziś Watfordu? Ja przyznam szczerze,że dopiero teraz zauważyłem jaki kurs na nich odpalił bukmacher...

P 254

pablo95

Użytkownik
Tak jest Hazard Top of the World ! Co zaszyl Moreno to nie mam pytań xd
Już się gotują haha
Ale co oni myślą że jak nie strzelają na pusta bramkę to wygrają ten mecz ????
Już się gotują haha
Ale co oni myślą że jak nie strzelają na pusta bramkę to wygrają ten mecz ????
Czekam na zwrot... Xd złodzieje. Jazda z. Nimi. &quot;1xbet &quot;

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Ciekawe ile osób dzisiaj popłynęło na tym Liverpoolu i „pięknym kursie” ???? W weekend będzie powtórka z rozrywki. Sarriball, baby!

quinty 13,3K

quinty

Użytkownik
2 mapa Faze -3.5 @2.0 totalbet
Bardzo bardzo grubo. Na miragu powinna byc pełna dominacja, 12 rund to tu przy kozackiej formie aimowej i dzięki timingowi chyba tylko g2 może wygrać.
✅
Nawet łatwiej niz sie spodziewałem

verno 1,3M

verno

Znawca - Hokej
Zapraszam jutro do kasy, miłej nocy ????
Dyscyplina: NHL

Godzina: 01:00
Spotkanie: Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres
Typ: Pittsburgh Penguins -3
Kurs: 5.20
Bukmacher: unibet
Analiza:
Witam witam po wczorajszym nieudanym underku przesiadamy się na ostre meczycho, do Pittsburgha przyjadą szabelki, które grają b2b z tego co widziałem kilku zawodników z wczorajszego meczu zagra z Pingwinami a reszta to młodzi zawodnicy szczególnie w napadzie więc nie spodziewam się wiele bramek szczególnie że pingwiny zagrają u siebie najmocniejszym składem, cała śmietanka dziś pokaże jak się gra w ten piękny sport, bardzo możliwe że między słupkami będzie Murray co bardzo pomoże naszemu typowi chociaż nie wiadomo jak przejdą przez obronę :p. Myślę że Crosby z ekipą będzie chciało postrzelać mocno, na pewno są głodni gry i uważam że tu pęknie ładny wynik, -3 po kursie @5.20 to spore value bo tak jak pisałem Pingwiny grają najmocniejszym składem vs zmęczone i słabe szabelki, nie wiadomo nawet czy będzie ich stać na coś więcej niż 1 bramkę a podejrzewam że gospodarze będą mieli ich minimum 5-6 także warto spróbować GLGL.

Otrzymane punkty reputacji: +8
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom