pato210
Użytkownik
a sa jakies polskie transmisje z tego turnieju?cs
Fnatic - Mousesports (1 mapa) @2,3
a sa jakies polskie transmisje z tego turnieju?cs
Fnatic - Mousesports (1 mapa) @2,3
śląskPenarol (res) - CA Torque (res) 1 1.85
Penarol (res) - CA Torque (res) over 2,5 1.70
Penarol (res) - CA Torque (res) -1 1 2.60
Warriors Lee Man (res) - Eastern Salon (res) over 2,5 1.30
Olimpia Elblag - Slask Wroclaw 2 1.50
Olimpia Elblag - Slask Wroclaw over 2,5 1.70
grubas idzie Warjos le mans
channel=esl_csgo_pla sa jakies polskie transmisje z tego turnieju?
Jakieś przesłanki? Wszyscy w to ida tylko czemu?
Goście ostatnio bardzo dobrze zagrali z montpelier gdzie sporo ludzi stawialo na Francuzów. Kurs 7 wydaje się bardzo atrakcyjny. Ja bym dał max 4. Osobiście pogralem za drobne win i za taką samą stawkę +4.5 ale jakoś się nie nastawiam na ten mecz ^^Jakieś przesłanki? Wszyscy w to ida tylko czemu?
Dzięki za infoGoście ostatnio bardzo dobrze zagrali z montpelier gdzie sporo ludzi stawialo na Francuzów. Kurs 7 wydaje się bardzo atrakcyjny. Ja bym dał max 4. Osobiście pogralem za drobne win i za taką samą stawkę +4.5 ale jakoś się nie nastawiam na ten mecz ^^
No i sensacyjny remis u siebie z leipzig w ostatniej kolejce Niemców
GOŠK Gabela - NK Celik Zenica @ over 0,5 gola @ 1,60
Lechia Dzierżoniów - Jagiellonia Białystok - 1,5 @ 2,30 STS
Pobieram !!
Lechia Dzierżoniów - Jagiellonia Białystok
Typ: over 1,5
Kurs: 1,57 w 1xbet
gdzie? chyba rusekPisaliście w poprzednich postach i cofaniu zakladow.Dzis jeden ze zbukow zrobil mi coś takiego.Mecz wczorajszy AFC--SC Telstar 5:0.Stawka została przeliczona po1.0 że względu na niepoprawnie przedstawiona nazwę drużyny gosp. która powinna brzmieć.Amsterdamsche FC.I lup Kasa z konta.Pisalem maile dlaczego dopiero dziś doszli do tegOdp.Regulamin pkt taki i taki i pozamiatala.Jestem ciekaw jak bet by był na minus jak by go rozliczyli:cwl::cwl::cwl:Rozboj w biały dzień:facepalm::facepalm: